Vozio je pijan, pušio travu i bio sa transvestitom, a sada se vraća takmičenjima!

Najbolji plivač svih vremena Majkl Felps vraća se takmičenjima posle šest meseci suspenzije

  • 1

Američki plivač Majkl Felps vraća se sledeće nedelje takmičenjima posle šestomesečne suspenzije zbog vožnje u pijanom stanju.

Kako je preneo BBC (Bi-Bi-Si), 29-godišnji Felps učestvovaće na mitingu u Mesi, u Arizoni, 15. i 16. aprila.

Kontroverzni Felps je ranije bio suspendovan zbog pušenja marihuane, a šokirao je i javnost kada je njegova devojka priznala da je bila muško pre operacije.

Majkl Felps platio da mu prsata bucka piški po telu, dok je nosio ženski donji veš! (VIDEO)

KAKAV ŠOK: Devojka jednog od najboljih sportista sveta priznala da je bila muško (FOTO)

Plivač sa najvećim brojem osvojenih olimpijskh medalja u istoriji (18) u septembru je zaustavljen na autoputu u Baltimoru dok je vozio brzinom od 135 kilometara na sat. Policija ga je uhapsila zbog vožnje pod dejstvom alkohola, zbog čega je kasnije kažnjen uslovnom zatvorskom kaznom.

Felpsu je takođe izrečena takmičarska suspenzija na šest meseci, ali i zabrana učešća na prvenstvu sveta u Rusiji u avgustu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ipak, direktor Plivačke federacije SAD Čak Velgus prošlog meseca je nagovestio da bi Felps možda ipak mogao da se nađe na takmičenju u Kazanju.

Felps je posle Olimpijskih igara u Londonu 2012. najavio da završava karijeru, ali se ubrzo predomislio i započeo pripeme za OI u Rio de Žaneiru 2016.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neka bude

    8. april 2015 | 13:01

    mnoge stvari su novinarske lazi al ajde ne moguce je u 3 dana obarati sve rekorde i biti prvi u svim disciplinama i voditi takav zivot.Moras biti kao biatlonac,triatlonac ili biciklista da bi to postigao.Sam je rekao u Pekingu nisam izlazio iz bazena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA