NAPADAČ OFK BEOGRADA: Proslaviću gol kod Grobara ako me neko bude nervirao!

Dejan Dražić je jesenas dao gol crno-belima i nakon toga krenuo ka jugu da se izvini Grobarima, a sada ne zna kako će reagovati ukoliko savlada golmana Partizana

  • 2

Napadač OFK Beograda Dejan Dražić je jesenas navukao na sebe bes navijača Partizana, jer je otrčao ka njima u momentu kada je dao gol za svoj tim, a u ponedeljak će imati novu priliku da zatrese mrežu lidera JSL.

Nije želeo tada da se raduje, jer je ponikao u Humskoj, ali je dobio salve uvreda sa južne tribine. Hteo je da se izvini zbog gola i bio je vidno razočaran posle reakcije Grobara.

- Na prošlom meču sam imao potrebu da otrčim do navijača Partizana, ali sada neće biti tako, barem mislim da neće. Zavisno od toga da li me neko iznervira. Prosto, nikada ne planiram proslavu gola - rekao je Dražić za Žurnal i dodao:

- U dobroj smo formi, ali Partizan je ipak lider na tabeli. Bilo bi naivno da im pretimo, međutim, imamo svoje adute.

Meč između OFK Beograda i Partizana na programu je u ponedeljak i igraće se na Vračaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Te diro neko

    8. april 2015 | 13:20

    Vasi aduti su lova od Terze ako nas dobijete, pritom da ih pustite ko prosle godine na marakani sto je bilo kljucno za osvajanje titule nž jedite jade..

  • Mlada Sandra partizanKA

    8. april 2015 | 16:01

    Cirkus sa grobarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA