Obnavlja se atletska staza u Nišu posle 14 godina!

ASS će posle praznika poslati projektanta da pregleda stazu i vidi koji su radovi potrebni da bi se napravio atletski stadion, kao i koliko će da košta

  • 1

Atletski savez Srbije pomoći će da se obnovi još jedna staza, a u pitanju je ona na stadionu Čair kako bi i tamo mogla da se vrši organizacija takmičenja.

- Savez će se potruditi da odradi izlivanje podloge. Sama investicija rekostrukcije stadiona je vredna oko 250.000 eura, ali izlivanjem podloge u Nišu će uskoro moći da se organizuju pripreme reprezentativaca i neka takmičenja - rekao je generalni sekretar ASS-a Slobodan Branković tokom posete Nišu.

Ranije su se na ovom stadionu organizovala takmičenja, ali nažalost zbog oštećenja na prvoj stazi, tamo atletičari sada mogu samo da treniraju. Prema rečima gradonačelnika Niša Zorana Perišića, u budžetu postoji pozicija za sportske objekte i tamo Grad ima 10 miliona dinara. On očekuje da će “rekonstrukcija atletske staze biti gotova do ove jeseni”.

Posle Vaskršnjih praznika Atletski savez Srbije će poslati projektanta da pregleda stazu i vidi koji su radovi potrebni da bi se napravio atletski stadion, kao i koliko će da košta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA