LALATOVIĆ ISKREN: Svaka čast pomoćnom sudiji koji je video penal (VIDEO)

Trener Crvene zvezde svestan da mora dići ekipu nakon poraza u Novom Pazaru i priznaje da je penal za domaćina bio čist

  • 6

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da ekipa više nema pravo na grešku i da pobedom protiv Borca iz Čačka mora da se iskupi za poraz u Novom Pazaru minulog vikenda (2:1).

- Borac je nezgodan rival, pogotovo u gostima gde uglavnom uzima bodova. Biće teško, ali naš cilj se zna. Napravili smo kiks i nemamo više prava na grešku. Imamo pet bodova zaostatka i moramo da pobeđujemo - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je najavio nekoliko promena u startnoj postavi, kao i da će Aleksandar Katai zbog žutih kartona propustiti meč sa Čačanima.

- Nadam se da sam oporavio ekipu posle poraza u Novom Pazaru, rekao sam igračima da moramo da dignemo glavu gore, iako je bio neprijatan rezultat. Stvorili smo možda i najviše šansi u prolećnom delu sezone, ali u pet navarata sa pet metara nismo uspeli da damo gol, posle čega smo kažnjeni iz penala, koji je bio i svaka čast pomoćnom sudiji koji je to video - rekao je Lalatović.

Mladi terener je istakao da prednost Partizana nije nedostižna, pošto ima još dosta da se igra do kraja prvenstva.

Zvezdi posle Vaskrsa stiže 18 miliona evra!

- Sve je moguće, igra se još i derbi na našem stadionu, liga je izjednačena i svako svakoga može da pobedi. Ne razmišljamo o derbiju, jer imamo dve utakmice pre toga - poručio je Lalatović.

Foto: Tanjug/Irfan Ličina Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Lalatović je dodao da spekulacije o navodno sumnjivim pobedama Zvezde utiču na igrače.

- Partizanovi fudbaleri su izjavljivali da igraju sami protiv svih, a sve naše pobede su negativno komentarisane. To nije dolazilo od ekipa sa dna, već od onih koji su kiksnuli tri puta u pet kola. Znam da će mnogima smetati ovo što sam rekao, ali to je istina. Nadam se da ćemo ubuduće više pričati o fudbalu - zaključio je Lalatović.

Utakmica 22. kola Superlige između Crvene zvezde i Borca igra se sutra od 17 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bibo

    8. april 2015 | 14:21

    Foka mu nije ravna.

  • pokret za preokret

    8. april 2015 | 14:08

    Nije proble, lalo u tebi...mediji pokusavaju da stvore sliku..eto zvezdu se kaznajva a Partizanu se pomaze...dok je tebe u zvetdi partizan ce harati srbijom...zivi ti nama..i drugo mjesto je uspjeh..nemoj zaboraviti lalo ..

  • Paralelogram

    8. april 2015 | 20:51

    Pa Gosp. Lalatović, Vi ste rekli da ste sa 65 m jasno videli.. e tada je to bilo Zvezdi u prilog, pa ako Vi sa 65 m vidite zašto on ne bi mogao videti sa 50 m. Neverovatno kako smo nerealni da ne koristim druge izraze, koji bi bili primerniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA