Ulcinjska rivijera daruje golmana Rusije: Biraj najbolji apartman!

Želimo da osetite Crnu Goru u drugom svetlu i da naše tradicionalno dobre odnose nastavimo, a prijateljstvo učinimo jačim. Ruski narod je u Crnoj Gori oduvek dobrodošao, navodi se u pozivu rivijere ruskom golmanu

  • 8

Ulcinjska rivijera pozvala je golmana ruske reprezentacije Igora Akinfejeva da sa porodicom bude gost tog preduzeća i na taj način mu pruži nadoknadu za pretrpljenu neprijatnost tokom meča kvalifikacija u Podgorici, kada je čuvar mreže "zbornaje" pogođen bakljom u glavu.

Rivijera Akinfejevu stavlja na raspolaganje na 15 dana u terminu koji njemu odgovara najlepši apartaman na Adi Bojani ili u hotelu Olimpik na Velikoj plaži „gde će imati status privlegovanog gosta“.

- Želimo da pojedinačno loš slučaj ne stvori lošu sliku o gostoljubivoj Crnoj Gori - piše u saopštenju koje je potpisao direktor Radomir Mikan Zec.

DO SAD NEVIĐEN VIDEO: Pogledajte snimak iz još jednog ugla kako je baklja pogodila Akinfejeva! (VIDEO)

U pozivu se ističe da će Akinfejev u hotelima Ulcinjske rivijere, a posebno na Adi Bojani, biti u prilici da sretne puno svojih sunarodnika i prijatelja Crne Gore, koji su tradicionalni gosti.

- Upoznaćemo Vas sa svim lepotama Crne Gore i Ulcinja, a ovaj grad je imao sreću da ga je priroda bogato nagradila i morem i rekom i jezerom i brdima sa prelepim vidikovcima - piše na kraju.

Akinfejev oprostio Crnogorcima baklju u glavu: Vratio bih se opet u Podgoricu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jastreb

    8. april 2015 | 17:46

    Nemoj da ides uvedi im sankcije hoce Ruse na moru nece moci nek im dolaze ameri i evropljani a i Srbi ce im uvesti sankcije u turizmu

  • 101

    8. april 2015 | 21:57

    ...a varvari kampuju ispred...

  • Meduza

    8. april 2015 | 20:04

    Auuu al ste darodazljivi,ko vas nezna skupo bi vas platio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA