Bajern jedva izbegao iznenađenje: Bavarci tek posle penala prošli u polufinale Kupa gde ih čeka Dortmund!

Posle 0:0 za 120 minuta igre, Manuel Nojer je odbranom u prvoj seriji doneo četi Pepa Gvardiole mesto u polufinalu i derbi sa Borusijom

  • 1

Gledaćemo veliki nemački derbi u polufinalu Kupa! Borusija iz Dortmunda se u utorak provukla kroz iglene uši tamo, a sada je na sličan način to učinio Bajern iz Minhena koji je tek posle jedanaesteraca izborio trijumf nad Bajerom iz Leverkuzena 5:4, pošto nije bilo golova za 120 minuta utakmice na "Baj areni".

Nije se svidelo Pepu Gvardioli što njegovi puleni nisu mogli da zatresu mrežu organizovanih "aspirindžija" za čitava dva sata igre, ali su onda bili najbolji kada je bilo najpotrebnije.

Od pet penala, svih pet su pogodili Bavarci, dok je u Leverkuzenu Josip Drmić promašio odmah na startu i tako izbacio svoj tim iz daljeg takmičenja.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U drugom polufinalu gledaćemo Volfzburg i najveće iznenađenje Arminiju iz Bilefelda koja je uspela takođe kao i Bajern posle boljeg izvođenja jedanaesteraca da izbaci favorizovanu Borusiju iz Menhengladbaha, pošto je posle 120 minuta bilo 1:1, a strelci su bili Junglas i Kruze.

Kup Nemačke, 1/2 finale:

Borusija Dortmund - Bajern Minhen

Volfzburg - Arminija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA