Predsednik Napolija poslao igrače u trening kamp do daljeg: Dao sam milione za njih, hoću posvećenost!

Poraz od Lacija bila je kap koja je prevršila čašu strpljenja Aurelija Di Laurentisa

  • 0

Predsednik italijanskog fudbalskog prvligaša Napolija Aurelio Di Laurentis zapretio je igračima da će ih poslati u trening kamp na neodređeno vreme, ukoliko ne poprave igru.

Di Laurentis je bio besan posle poraza kod kuće u drugoj utakmici polufinala Kupa Italije protiv Lacija od 1:0, kojim je ekipa ukupnim rezultatom 2:1 eliminisana iz daljeg takmičenja.

Ovaj poraz bila je kap koja je prevršila čašu njegovog strpljenja, pošto Napoli u poslednjih pet utakmica u Seriji A nije zabeležio nijednu pobedu, zbog čega su pali sa trećeg na šesto mesto na tabeli, uz minimalne šanse da se plasiraju za Ligu šampiona sledeće sezone.

- Ukoliko do kraja sezone ne bude promena, igrači će ići u trening kamp na neodređeno vreme - rekao je Di Laurentis, a prenosi agencija Rojters.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On je naglasio da "želi disciplinu u timu, pošto do sada nikada nije bilo problema sa isplatama zarada igračima".

- Nikada nije bilo kašnjenja plata, postrošio sam u poslednjih 10 godina 386 miliona evra na nove igrače i od njih zahtevam posvećenost - rekao je Di Laurentis.

On je naglasio da u principu nije za praksu trening kampova, ali da će možda na to biti primoran.

- Odlazak u trening kampove nije baš popularan u gradu kao što je ovaj, ali se nadam da će ta pretnja probuditi ponos kod igrača - rekao je Di Laurentis.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA