PREDSEDNIK ZVEZDE: Vučeliću, zaboravio si na "prijateljske utakmice" Partizana!

Svetozar Mijailović odgovorio je na izjave čelnika Partizana da sumnjaju u regularnost Zvezdinih utakmica

  • 9

Uvertira za fudbalski derbi je počela nešto ranije nego što se očekivalo, a varnice sevaju na obe strane. Posle prepucavanja na relaciji trener Crvene zvezde Nenad Lalatović - potpredsednik Partizana Milorad Vučelić sada je ponovo stigla otrovna strelica sa stadiona "Rajko Mitić".

Nakon što su mnogi iz crno-belog tabora izrazili sumnu u regularnost mečeva koje igraju crveno-beli, reagovao je predsednik šampiona Srbije Svetozar Mijailović koji je odgovorio Vučeliću.

- Sedam godina smo gledali na koji način je klub čiji je Vučelić potpredsednik osvajao titule i kakvo je suđenje imao. Njegovi mečevi su bili takmičarko-prijateljski i pod zaštitom čelnika FSS-a. Vučelić je to izgleda zaboravio ili se ne seća pošto je od skoro u fudbalu - rekao je Mijailović za "Žurnal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    9. april 2015 | 12:25

    Pa ovaj prica. Hahahahaha. Hvala Bogu pa su ovi cigani jako pametni kada trpe ove izgovore deset godina. Ziveo Terza i ekipa.

  • GP

    9. april 2015 | 15:04

    Da,da, namestao, posebno one u derbijima i namestao tako da na kraju prvenstva bude 15 bodova razlike. Ha,ha,ha... Koja bedna odbrana.

  • Milos Ivanovic

    9. april 2015 | 12:29

    Tozo,cuti molim te....nemas pojma..ti si samo lutka u tudjim rukams

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA