Ko je Srbin zvani Pauk, koji je sam napao 300 navijača Sarajeva i Hordama zla pocepao zastavu! (VIDEO)

Bosanski mediji pišu o Srbinu koji je sam krenuo na navijače Sarajeva. Navode da je član je četničkog udruženja Ravna Gora iz Zvornika i terorističke organizacije Pauk

  • 20

Dragan Erkić-Pauk našao se u centru pažnje medija u Bosni i Hercegovini posle upada na teren tokom meča između Drine iz Zvornika i Sarajeva, kada je pokušao da skine zastave gostujućih navijača. O ovom Srbinu iz Zvornika, učesniku rata u Bosni i bivšem pripadniku specijalnih jedinica, i njegovoj prošlosti, pišu portali u našem komšiluku...

Srbin zvani "Pauk" sam napao 300 bosanskih navijača i pocepao zastavu Hordi zla! (VIDEO)

Ovako je Žandarmerija sprečila besnog Srbina ''Pauka'' da se obračuna sa Hordama zla! (VIDEO)

Ovo nije prvi put da se Dragan Erkić-Pauk pojavljuje u medijima. O njemu je 2003. godine pisala Slobodna Bosna. U tekstu pod naslovom: "Zašto su četnici u Republici Srpskoj življi nego ikad", Dragan Erkić pominje se u sledećem kontekstu:

- Kao nosioci terorističkih aktivnosti s prostora RS-a navode se najradikalniji predstavnici koji su u ratnom periodu uglavnom bili u sastavima paravojnih jedinica i specijalnih jedinica koje su počinile najteže ratne zločine nad nesrpskim stanovništvom.

Printskrin: Youtube/Radio Sarajevo Printskrin: Youtube/Radio Sarajevo

- Jedan od najbrutalnijih je Jovo Jović, koji je učestvovao u streljanju civila nakon pada Srebrenice. Član je četničkog udruženja Ravna Gora iz Zvornika, a u istom udruženju je i Dragan Erkić, za kojeg se veruje da predvodi terorističku organizaciju Pauk. Njihove kolege iz udruženja Tijomir Jasikovac i Darko Kurtuma sumnjiče se za učešće u napadu na pripadnike stabilizacijskih snaga u naselju Cer kod Karakaja - napisano je u 324. izdanju Slobodne Bosne, objavljenom 30. 1. 2003. godine.

Bosanski portali pišu o Erkiću da je učestovao u ratu u Bosni i da je navodno bio predvodnik paravojne jedinice Pauk. Komentarišu i da je bio član JSO. Na njegovom fejsbuk profilu postavio je fotografiju u uniformi kako pali sveću i još jednu iz rata. Lajkovao je stranicu Partizana i zaposlen je u opštini Zvornik. Navodno ima u funkciju u FK Drina - oficir za vezu sa navijačima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M~7777

    9. april 2015 | 17:37

    uskoro svak svojim putem. vi u vašu federaciju i tamo radite šta hoćete i nek vi je sa srećom,

  • Shone V R S

    9. april 2015 | 22:07

    Srbenda, pravi veteran Vojske Republike Srpske! Ne znam šta je čudno, pa uklonio ratnu zastavu tzv "Republike BIH", delegat je trebao nnaložiti policiji da se ukloni! A mediji iz Federacije su frustrirani, nije lako kad znaš da 49% teritorije sebe zove Zapadna Srbija, ili Republika Srpska! :)

  • Djuks

    9. april 2015 | 17:39

    Careeeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA