Zvezda, Partizan, Čuka, OFK i Rad pod posebnom prismotrom policije

U skladu sa članom 69. stav 3. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike predstojećih fudbalskih i košarkaške utakmice

  • 4

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije oglasilo se saopštenjem u kome se navodi da će nekolicina visokorizičnih mečeva fudbalske Superlige Srbije, kao i košarkaški okršaj Zvezde i Partizana, biti pod posebnim nadzorom.

- U skladu sa članom 69. stav 3. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike  predstojećih fudbalskih i košarkaške utakmice, kao i javne skupove koji će od 11. do 14. aprila biti održani u Beogradu - navodi se u saoptenju.

Prve utakmice na kojima će biti rađena ovakva vrsta prismotre i video kontrole su duel Čukarički -Rad u ponedeljak, i meč koji će biti odigran istog dana, i u kome će se sastati OFK Beograd i Partizan na Karaburmi.

Takođe, pojačan policijski nadzor biće prisutan i tokom prvog meča polufinala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Partizana, koja je na programu 14. aprila u hali Pionir.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cockney veverica

    9. april 2015 | 21:26

    Jedno pitanje za pripadnike narodne milicije, zasto nisu snimali lica i intervenisali dana 4.4. pred pocetak utakmice Partizan-Radnicki KG kada je navijacima Partizana bilo zabranjeno da udju na ISTOK sa kartom za ISTOK vec su morali da idu na jug, a ulaz do severa na istoku je bio zatvoren zbog "tehnickih problema"...Ja ako sam kupio letos sezonsku ulaznicu za ISTOK i dao 4000 dinara, brate moj, pa ja cu i da idem na istok a ne na jug, meni niko to ne moze da zabrani,a pogotovo ne neki klipan koji je po zanimanju "NAVIJAC", jer kako oni kazu na istok ne mogu da idu mladji ljudi oni svi moraju na jug, a ja stariji od istog tog koji mi ne da da udjem na tribinu za koju imam ulaznicu. Zasto je zandarmerija nemo posmatrala i cutala? Zasto svi cutite i pravite se da je sve OK? UPRAVA NAPOLJE

  • miki9

    10. april 2015 | 12:17

    janjicari policija koalicija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA