NEVEROVATNO: Nikolić je i dalje trener Partizana!

Crno-beli još uvek nisu raskinuli saradnju sa bivšim šefom stručnog štaba, pa sada imaju dvojicu glavnih trenera prvog tima na platnom spisku

  • 9

Fudbalski klub Partizan još uvek nije raskinuo ugovor sa bivšim trenerom Markom Nikolićem, koji je tako, gledajući pravno-formalno, i dalje šef stručnog štaba crno-belih!

Nikolić je dobio otkaz 25. marta posle remija sa Čukaričkim, u međuvremenu ga je na klupi nasledio Zoran Milinković, pa tako sada klub iz Humske ima dvojicu trenera prvog tima na platnom spisku.

Potpuno neverovatno zvuči podatak da Partizan ni dve nedelje posle razlaza sa Nikolićem nije uručio bivšem zaposlenom zvanični dokument o raskidu saradnje.  Navodno, to je zato što dve strane još uvek nisu našle zajednički jezik o visini obeštećenja koje sleduje treneru.

Partizan predložio sumu za isplatu Nikoliću, čeka se njegov odgovor!

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Zbog neažurnosti administracije Partizana, trenerska organizacija pri FSS je tek posle konsultacija sa pravnicima dala "zeleno svetlo" Milinkoviću da vodi tim na zvaničnim utakmicama.

Takmičenje ne može da stane. Naša komisija je u Humskoj zatražila dokument o raskidu ugovora, ali je dobila objašnjenje da taj papir ne postoji. Konsultovali smo pravnike u okviru FSS i odlučili da Milinkoviću dozvolimo da sedi na klupi. Sličan je bio primer posle odlaska Radomira Antića sa klupe reprezentacije Srbije. FSS je angažovao selektora iako je prethodnik imao ugovor - pojašnjava situaciju predsednik Organizacije trenera u FSS, Miloljub Ostojić, za "Sportski Žurnal".

S obzirom na to da je Nikolić i dalje pod ugovorom sa Partizanom, on bi u budućnosti mogao i da tuži bivši klub ukoliko ne budu bili ispoštovani rokovi isplate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA