Kad se Terminator naljuti: Peruničić razvalio vrata posle povratka na teren!

Legendarnom srpskom rukometašu i treneru Crvene zvezde teško pao poraz od Kolubare u kome se vratio na teren u 44. godini

  • 2

Legendarni srpski rukometaš Nenad Peruničić i u 44. godini ima isti takmičarski žar kakav je imao kroz čitavu karijeru.

Najbolji strelac u istoriji Lige šampiona i trener Crvene zvezde zaigrao je za svoj tim u plej-aut duelu protiv Rudara kako bi pomogao da povredama desetkovani crveno-beli preskoče Kostolčane.

Nažalost po Zvezdu, gosti su bili bolji, što je bio razlog velikog nezadovoljstva čuvenog rukometaša, koji je bes iskalio na vratima svlačionice. Popularni Terminator je u nastupu besa udarao rukom u štok, ali bol koji je osetio tom prilikom u ruci je ništa naspram osećaja prouzrokovanim porazom.

- Nekada stradaju vrata, nekada ruka, nekada noga - rekao je Peruničić za list Sport.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Bivši reprezentativac naše zemlje dodao je da će razmisliti da li će i u nastavku sezone ulaziti u igru, jer je na osnovu onoga što je video u meču sa Kolubarom, stekao utisak da njegovo prisustvo na terenu ograničava njegove igrače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi pfc

    10. april 2015 | 14:51

    Primitivac. Nije u redu sto se ovo prikazuje kao nesto sto je super, kao jos uvek sa istim zarom, to je pogresan termin. Klince treba uciti da budu srcani na terenu, da se bore, ali sportski da podnesu poraz.

  • Srba

    10. april 2015 | 13:16

    Budala..samo se blamira..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA