Kao da su okoreli kriminalci: Ovako je američka policija hapsila Peru Antića i Sefološu! (VIDEO)

Na snimku koji je u međuvremenu procureo vidi se kako policija brutalno obara Sefološu na asfalt i gnječi ga dok mu stavlja lisice.

  • 6
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Olimpijakosa Pero Antić i njegov saigrač iz Atlante Hoksa Tabo Safološa, osetili su dobro poznatu brutalnost američke policije na svojoj koži.

Novi detalji istrage: Pero Antić fizički napao policajca!

Pero Antić je ponovo slobodan čovek

Dvojicu profesionalnih sportista pripadnici njujorške policije su uhapsili ispred jednog noćnog kluba na Menhetnu, gde se dogodio incident u kome je 22-godišnjak nožem povredio košarkaša Indijane Krisa Kouplenda, njegovu suprugu i još jednu žensku osobu.

Na snimku koji je u međuvremenu procureo vidi se kako policija brutalno obara Sefološu na asfalt i gnječi ga dok mu stavlja lisice. Tom prilikom je košarkaš teže povređen, što je potvrdio i njegov klub  Atlanta, koji se oglasio saopštenjem u kome navodi da če njihov igrač zbog preloma potkolenice morati na operaciju. 

Odmah pored te gužve vidi se i Antić koji sedi na trotoaru sa lisicama na rukama i odgovara na pitanja nekolicine policajaca koja su ga okružili. Čitav prizor bi za one neupućene delovao kao da je u pitanju hapšenje opasnih kriminalaca, a ne vrhunskih sportista.

Obojica igrača su posle nekoliko sati pušteni na slobodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    10. april 2015 | 16:50

    To radi svaka policija prilikom pružanja otpora, ovi su još i nežni.

  • Ljuti

    10. april 2015 | 16:20

    Ameri obicno grese i nikom ne odgovaraju. gdesi pravdo? Dockte i Njima crni petak. Pitanje vremena.

  • rikee

    10. april 2015 | 18:53

    To je demokratija i narodna milicija. Tako to izgleda kada je zakon isi za sve. Malo nisu skontali da to nije Atlanta pa da ne mogu bas da se sire kako oni hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA