HRVATSKI POLITIČAR: Neko kažnjava naše fudbalere jer su bolji od srpskih?!

- HNS i hrvatska država moraju da UEFA kažu dosta. Nisu oni merodavni da odlučuju šta je u hrvatskim prilikama neprikladno da se navija na stadionima - kaže predsednik HSP

  • 31

Predsednik Hrvatske stranke prava (HSP) Daniel Srb tvrdi da UEFA želi da kazni hrvatski narod zbog odluke Disciplinske komisije da narednu utakmicu kvalifikacija za EURO 2016 protiv Italije fudbaleri Hrvatske igraju pred praznim tribinama.

Kazna je usledila zbog bacanja pirotehničkih sredstava i ustaškog povika "Za dom spremni" sa tribina na utakmici između Hrvatske i Norveške (5:1).

UEFA NE PRAŠTA USTAŠKI POKLIČ: Hrvati šokirani kaznom zbog navijača!

- Ko želi da kazni ceo stadion? Ko dolazi na stadion da navija? Hrvatski narod dolazi da navija. Ko želi da kazni stadion pun navijača? Onaj ko želi da kazni narod. Zašto? Verujem, zbog toga što je hrvatska fudbalska reprezentacija bolja od srpske! Ko to čini? Ko prijavljuje? Izdajnik? Navija li za Hrvatsku? Ne! Navija za svakog ko igra protiv Hrvatske! - rekao je Srb i zaključio:

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ključno pitanje je ko plaća izdajnike koji prijavljuju svaku baklju ili svaki povik "Za dom spremni".  .

HNS će morati da plati 55.000 evra i meč protiv Italije, 12. juna u Splitu, odigra pred praznim tribinama.

Hrvatska se nalazi na prvom mestu grupe H sa 13 osvojenih bodova, ispred Italije sa 11 i Norveške, koja je osvojila devet bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DIHTUNG

    10. april 2015 | 21:46

    Vi Ustase ste najvece zlo koje je krocilo na planetu zemlju,kakve veze Srbi imaju sa vasim idiotizmom,bahatoscu,mrznjom prema svima i svemu.Sjasite ili da vas stvarno uzjasemo mi pa da vidite gde je istina.

  • Mixajlo

    10. april 2015 | 20:43

    Srb.... srbenda!

  • Alek

    10. april 2015 | 22:09

    Neverovatno je kolko su oni optereceni nama.Kad god hrvat nema sta da kaze on odma po Srbima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA