Arsenal se približio Čelsiju, Benteke udaljio Totenhem od LŠ! (VIDEO)

Aston Vila je napravila veliki korak ka opstanku u Premijer ligi, pošto je u 32. kolu slavila na gostovanju Totenhemu

  • 0

Kristijan Benteke novi je heroj Birmingema! Nakon što je pre nekoliko dana het-trikom sam doneo bod Aston Vili protiv KPR-asada je golom doneo svom timu tri boda na teškom gostovanju Totenhemu.

Vila je na Vajt Hart Lejnu slavila golom Belgijanca u 35. minutu i tako došla do tri boda kojim se značajno udaljila od zone ispadanja. Gorostasni centarfor je iskoristio centaršut Bakune i zatresao mrežu golmana Vorda.

Ekipa Tima Šervuda je trenutno na 15 poziciji sa 32 osvojena boda, što je šest više od KPR-a koji je na 18. poziciji, koja vodi u Čempionšip.

Ekipa iz severnog Londona je bila totalno neprepoznatljiva, a gosti iz Birmingema su mogli i ubedljivije da slave, da je Fabijan Delf u 85. minutu iskoristio situaciju jedan na jedan sa golmanom Totenhema.

Pred sam kraj meča došlo je do čarki na terenu, posle čega je Sančez dobio drugi žuti karton, pa je poslednjih nekoliko sekundi Vila odigrala sa igračem manje.

U prvom meču subotnjeg programa Svonsi i Everton su remizirali, dok je jedan od junaka 32 kola bio Bolasi, koji je sam rešio meč Sanderlenda i Kristal Palasa, na kome je postigao het trik za samo 10 minuta.

Važnu pobedu ostvario je Lester na gostovanju Vest Bromviču, te se ponovo uključio u borbu za opstanak, koja će biti neizvesna do poslednjeg kola Premijer Lige.

Subotnji program su zatvorili fudbaleri Barnlija i Arsenala. Tobdžije su slavile na gostovanju golom Arona Remzija u 12. minutu i tako  došle do nova tri boda, čime su se približile Čelsiju na četiri boda zaostatka. Ipak, treba napomenuti i da ekipa Žozea Murinja ima dve utakmice manje.

Vezista Arsenala se odlično snašao u kaznenom prostoru gostiju prilikom jedne gužve i poslao je loptu iza leđa golmana Barnlija.

Premijer liga 32. kolo

Subota

Svonsi - Everton 1:1

(Šelvi 69 - Lenon 41)

Sautempton - Hal 2:0

(Vord 56, Pele 81)

Sanderlend - Kristal Palas 1:4

(Vikam 90 - Mari 48, Bolasi 52, 59, 62)

Totenhem - Astn Vila 0:1

(Benteke 35)

VBA - Lester 2:3

(Flečer 8, Gardner 26 - Njudžent 20, Hut 80, Bordi 91)

Vest Hem - Stouk 1:1

(Kresvel 7 - Arnautović 95)

Barnli - Arsenal 0:1

(Remzi 12)

Tabela:

Čelsi 70, Arsenal 66, Mančester junajted 62, Mančester Siti 61, Sautempton 56, Liverpul 54, Totenhem 54... KPR 26, Barnli 26, Lester 25.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA