Pešić i Zvezda izbegli novu bruku

U poslednja dva minuta "crveno-beli" stigli do pobede nad Mega Vizurom, koja je vodila čitav meč. Kod gostiju fenomenalni Jaramaz i Miljenović

  • 0

"Crveno-beli" u poslednja dva minuta pobedili Mega Vizuru, od koje su gubili veći deo meča - 92:91.

Igrači Crene zvezde doživeli su dobru kritku na poluvremenu meča sa Mega Vizurom, ekipom koju čine igrači u stvaranju, a probudili su se u samom finišu.

Crvena zvezda – Mega Vizura 92:91 (14:27, 23:17, 26:25, 29:22)

Ekipa koja još nema pobedu u najkvalitetnoj srpskoj ligi očitala je lekciju Pešićevim izabranicima i sa plus, 13 koliko je imala na svom kontu posle prve četvrtine, najavila je da će biti tvrd orah do kraja Zvezdi, koja opasno posustaje u poslednje vreme.

Na svu sreću po navijače "crveno-belih", iskustvo je prevagnulo u poselednja dva minuta, dok su se gosti sa Novog Beograda brzopleto predali u finišu.

Naime, Zvezdini prvotimci su u četrdesetak sekundi od minus dva našli na plus pet (90:85), ali ni tada nisu uspeli da poslednjih 60 sekundi odigraju lagano.

Fenomenalna partija dvojca Partizana na pozajmici u Megi, Jaramaza i Miljenovića, neće se pamtiti po senzacionalnoj pobedi.

Dvojica plejmejkera 47 poena, pet trojki, ali mlada četa Vlade Vukojičića nije ostvarila za mnoge rezultat koji su mogli samo da sanjaju. Ipak ova utakmica pokazuje da, i pored poraza, ekipa može zadovoljnija da napusti parket hale.

Ostaće zapisano i da je ekipa šutirala sjajnih 62 odsto za tri poena ( od 13).

Zvezda je i pored dobijene tri četvrtine ponovo ostavila loš utisak. Omar Tomas je bio jedini koji je vukao ekipu iz pravca ponora, sa 22 poena je bio najefikasniji. Pratio ga je Nemanja Nedović. Uz 17 poena potvrdio je da na njega mora ozbiljnije da se računa, jer je u finišu, kada se lomilo, bio hladan kao špricer.

Podsetimo u porazu protiv Radničkog sa Crvenog krsta nije odigrao ni sekund.

CRVENA ZVEZDA: Čović 1, Marković 5, Ilić 9, Lazić 5, Nedeović 17, Lešić, Subotić 7, Nikolić, Tomas 22, Milutinović, B. Popović 4, P. Popović 22.

MEGA VIZURA: Reljić 9, Jokić, Miljenović 22, Cvetković 11, Matović 6, Avramović, Luković, Jaramaz 27, Čantekin 10, Stanković, Bojić 2, Musli 4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA