Ne pomažu majstorije Mesija i Nejmara: Barsa kiksnula u Sevilji! (VIDEO)

Kataloncima nije pomoglo ni to što su vodili rezultatm 2:0 posle vrlo efektnih golova Mesija i Nejmara

  • 1

Šampionska trka Barselone i Reala u Primeri ponovo je dobila na dramatici, posle remija Katalonaca u Andaluziji protiv Sevilje!

Uzbudljiva utakmica na "Sačes Pishuan" završna je rezultatom 2:2, iako su gosti vodili posle pola sata rezultatom 2:0 prelepim golovima Lionela Mesija i Nejmara. Tek tada su igrači domaćeg tima zaigrali kako znaju i do kraja meča uspeli da anuliraju prednost favorita i osvoje veliki bod.

Epilog meča u Sevilji svakako je obradovao i igrače Real Madrida, koji su ranije rutinski savladali Eibar 3:1, pa će naredno kolo dočekati sa dva boda manjka u odnosu na lidera Barselonu.

Šta pogodi čovek! Pogledajte NEVEROVATAN koš fudbalera Barselone!

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Argentinac Lionel Mesi postigao je svoj 399. gol u dresu Barse. On je u 14. minutu hirurški preciznom "kiflom" sa ivice kaznenog prostora pogodio suprotan ugao gola Serhia Rika.

Pogodak Nejmara bio je još lepši!

Brazilac je majstorski izveo slobodan udarac iskosa sa leve strane, nadomak šesnaesterca, prebacio je "živi zid" i pogodio bliži ugao gola Sevilje. Činilo se tada da Andalužanima nema spasa. Barsa je bila na dobrom putu da zabeleži sedmu uzastopnu pobedu, ali usledio je žestok odgovor domaćina.

Najpre je Ever Banega dalekometnim hicem pogodio mrežu Barselone u završnici poluvremena, da bi u 84. minutu kiks Đerara Pikea na pravi način iskoristili ofanzivci Sevilje i preko omalenog Gameira izjednačili rezultat. Defanzivac Barse je izgubio loptu na centru igrališta, do nje je došao Aleks Vidal i na petercu pronašao francuskog napadača kome nije bilo teško da sa tri metra loptu pošalje u nebranjeni deo gola Klaudija Brava.

Primera, 31. kolo

Real Madrid - Eibar 3:0

(Ronaldo 21, Ernandes 31, Hese 83)

Malaga - Atletiko Madrid 2:2

((Tores 37. ag, Garsija 71 - Grizman 25, 78)

Sevilja - Barselona 2:2

(Banega 38, Gameiro 84 - Mesi 14, Nejmar 31)

Almerija - Granada 22

Selta - Rajo Valjekano 22

Nedelja

Hetafe - Viljareal 12

Espanjol - Atletik Bilbao 17

Real Sosijedad - Deportivo 19

Kordoba - Elče 21

Ponedeljak

Valensija - Levante 20:30

TABELA: Barselona 75, Real Madrid 73, Atletiko Madrid 65, Valensija 62, Sevilja 62... Almerija 25, Granada 24, Kordoba 19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fcb

    12. april 2015 | 02:32

    neka se nadaju ovi iz reala da mogu nesto napravit ali barsa vise ni bod nece prosut

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA