Vicešampion NBA neće videti plej-of, Niksi i Orlando postigli samo 15 poena za četvrtinu (VIDEO)

Vrlo su male šanse Majamija da se domogne pozicijje koja vodi u doigravanje i biće im potrebno dosta sreće za to * Novi negativan rekord Njujorka i Medžika koji su ušli u istoriju lige

  • 0

U NBA ligi se ovih dana mnogo toga rešava. Jedni se bore za mesto u plej-ofu, drugi za poziciju pred doigravanje, a treći pokušavaju spasti ono što se spasti može. Tako je bilo i prethodne noći, a naveći luzeri mogu ispasti prošlogodišnji vicešampiona Majami koji je porazom od Toronta značajno umanjio svoje šanse za igranje u plej-ofu, 107:104.

Za reptorse se ove nedelje sezona sigurno završava, a prema svemu sudeći tako će biti i za igrače Hita koji najviše što mogu da učine jeste da dođu do 37 pobeda u sezoni, ali toliko već imaju  timovi koji zauzimaju 7. i 8. mesto na tabeli Istočne konferencije, Bruklin i Boston i njima tek predstoje mečevi za osiguravanje mesta u plej ofu.

Što se tiče same utakmice, Toronto su ka pobedi vodili DeRozan sa 24 poena  i  Vilijams sa 29, dok na drugoj strani "Vrelini" nije pomoglo ni 30 poena Vejda, kao i odlične partije Gorana Dragića i Vajtsajda koji je ubacio 16 i ostvario neverovatnih 18 skokova.

Očajni Njujork Niksi su se potrudili da ostvare još jedan negativan rekord NBA lige, naravno uz pomoć kolega iz Orlanda. Oni su odigrali četvrtinu sa najmanjim brojem poena u istoriji, pošto su zajedničkim snagamo uspeli da dobace do neverovatnih 15 poena za 12 minuta.

Na kraju su trijumfovali igrači iz "Velike jabuke" 80:79, uz pomoć odličnog Oldriha sa 19 poena i 14 skokova. Na drugoj strani Oladipo je ubacio 21 poen, ali je promašio trojku za produžetak u poslednjim sekundama, a ispravka Nikole Vučevića nije bila dovoljna za nerešen rezultat.

Ukoliko neko pita Kliperse da li znaju sa koje će pozicije u plej-of, ni oni sami ne bi mogli da mu odgovore. Mogu da završe kao drugi, ali i kao šesti u Zapadnoj konferenciji posle trijumfa nad Memfisom 94:86.

DeAndre Džordan je ostvario svoj 45. dabl-dabl učinak u karijeri sa 16 poena i isto toliko uhvaćenih lopti, a pomoć je imao uRediku i Grifinu koji su dodali po 18 poena. U Grizlijima Rendolf je bio bolji od svih ostalih sa 21 poenom i 13 skokova.

NBA, rezultati:

Njujork - Orlando 80:79

Toronto - Majami 107:104

Filadelfija - Čikago 107:114

Memfis - LA KLipers 86:94

Juta - Portland 111:105

(Telegraf-rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA