Hoće li Ronaldo opet kukati? Mažić sudi derbi Atletika i Reala u četrvtfinalu Lige šampiona!

UEFA pokazala ponovo neograničeno poverenje u srpskog arbitra i ukazala mu čast kakva se pruža retkima

  • 9

Novo veliko, možda i najveće priznanje u dosadašnjoj karijeri dobio je srpski fudbalski sudija Milorad Mažić. UEFA je baš njega odabrala i odlučila da mu poveri deljenje pravde u najvećem derbiju četvrtfinala Lige šampiona između Atletiko Madrida i Reala.

Srpski arbitar određen je da zajedno sa svojim pomoćnicima Milovanom Ristićem, Daliborom Đurđevićem, Dejanom Petrovićem, Danilom Grujićem i Dejanom Filipovićem deli pravdu u prvom meču borbe za polufinale elitnog evropskog takmičenja između madridskih klubova.

Ovo će Mažiću biti sedma utakmica u Ligi šampiona ove sezone, a poslednja koju je sudio bio je revanš Borusije i Juventusa u Dortmundu za šta je dobio najviše ocene od sudijske komisije UEFA.

Takođe, ovo će biti prilika za novi susret srpskog delioca pravde i Kristijana Ronalda i Pepea posle Svetskog prvenstva u Brazilu kada je sudija iz Vrbasa isključio portugalskog defanzivca na meču sa Nemačkom, a najbolji fudbaler sveta žestoko protestovao kod njega tokom čitave utakmice.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Meč između Atletika i Reala igra se u utorak na "Visente Kalderonu" od 20.45.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA