Delije i Grobari da pozavide Marokancma: Spektakularne 3D koreografije u derbiju Kazablanke! (VIDEO)

U gradskom derbiju između Radža Kazablanke i Vidada, viđen je spektakularan ambijent na tribinama

  • 6

Navijači iz Maroka važe za veoma vatrene i maštovite, kada je u pitanju podrška svojim timovima. A kada dođe do gradskog derbija, trude se da se pokažu u najboljem mogućem svetlu.

 

U derbiju Kazablanke između Radža Kazablanke i Vidada, pristalice obe ekipe napravile su spektakularnu atmosferu na tribinama.

 

Pre početka meča svoje tribine su ukrasili fenomenalnim 3D koreografijama, koje su poslednjih godina veoma popularne u navijačkom svetu. Meč je

 

Inače, najpopularnije navijačke grupe u Srbiji, večiti rivali Delije i Grobari ne praktikuju da svoju tribinu pretvore u 3D animaciju, a pitanje je dokle će odolevati ovom trendu modernog fudbala.

 

Meč je na kraju završen rezultatom 2:2, a kako su izgledale tribine tokom derbija Kazablanke, i ko je imao spektakularniju, procenite sami na osnovu snimaka.

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzigi

    12. april 2015 | 16:10

    Niko kao Delijeeee...

  • Deonisious

    12. april 2015 | 16:31

    Jok mi bogme i grobari i delije umeju bolje od ovoga, a pogotovo delije kad su u pitanju koreografije.

  • Pn

    12. april 2015 | 15:24

    Ništa posebno u odnosu na koreografije koje su bile na severu svih ovih godina. Imate na you tube-u snimke valjda japanskih navijača sa nekim ludim pokretnim koreografijama, ostavljaju bez daha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA