NEMCI NE PRAŠTAJU: Leverkuzen otpustio Spahića zbog tuče sa redarima! (VIDEO)

"Aspirindžije" su nekoliko dana većale i na kraju odlučile da se zahvale bosansko-hercegovačkom reprezentativcu na svemu što je učinio za klub

  • 5

Emir Spahić nije više igrač Bajera iz Leverkuzena. "Aspirindžije" su raskinule ugovor sa bosansko-hercegovačkim reprezentaivcem zato što se potukao sa redarom nakon utakmice protiv Bajerna iz Minhena.

Iskusni defanzivac je posle poraza njegove ekipe u Kupu posle slabijeg izvođenja jedanaesteraca, glavom udario jednog od redara na stadionu. On je pokušao nekolicinu prijatelja da sprovede kroz stadionske prostorije, ali mu to obezbeđenje nije dozvolilo nakon čega je došlo do sukoba.

Ubrzo je došla i policija koja je pokrenula istragu protiv Spahića, a posle nekoliko dana razmišljanja čelnici Leverkuzena su ipak prelomili da se zahvale Spahiću na svemu što je učinio za klub i daju mu otkaz.

Njemu je ugovor isticao 2016. godine, a u karijeri je igrao još i za Čelik, Zagreb, Šinjik, Torpedo iz Moskve, Lokomotivu iz Moskve, Monpelje, Sevilju i Anži.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosna

    12. april 2015 | 19:33

    Za bratu i u vatru!

  • Makedonac

    12. april 2015 | 20:47

    Deutsche discipline !!! To ti je nemacka disciplina !!! Ne sitim se,Zao mi je zbog Spahica dobar igrac je ali takve stvari nesmeju da se desavaju profesionalcima !!!

  • Benko

    13. april 2015 | 15:11

    Ponašao se ko obična bitanga, ne brani se isključljivo brat neo onaj ko je u pravu. Ako neznaš ko je u pravu, onda smiruješ frku, i smanjuješ štetu. PAS ujeda bilo koga ko mu napadne gazdu - tako se zver ponaša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA