ŠOKANTAN VIDEO: Navijači obučeni kao teroristi upozorili državu! (VIDEO)

Ultrasi Nanta su revoltirani zabranama koje su vlasti uvele za navijače pozvali su na bojkot svih novih pravila

  • 1

Neverovatan potez su napravili navijači Nanta, tačnije pripadnici navijačke grupe "Brigada Loara". Oni su snimili video u kome su namerno obučeni kao teroristi kako bi izrazili revolt prema predrasudama, jer u Francuskoj sve koji su vatreni navijači ljudi smatraju teororistima, ali i pozvali sve francuske ultrase da se ne pokore novim zaabranama i strikcijama koje su im vlasti uvele.

Francuska je u poslednje vreme, kako bi što spremnija dočekala Evropsko prvenstvo 2016. godine čiji je domaćin, pooštrila zakone o navijačima i donela neka nova pravila, pa je tako pristalicama gostujućih timova na utakmicama francuske lige zabranjeno da putuju privatnim autom, poseduju specijalne personalizivane kartice i dobijaju ograničen broj ulaznica.

Zato su fanovi Nanta pozvali sve druge navijače u Francuskoj da se ogluše o ova pravila i zabrane i namerno počnu da dolaze na utakmice u privatnoj režiji. Čitav snimak su završili uzvikom "Mi nismo životinje".

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA