NEJMAR JE POBESNEO: Na pomolu rat Brazilca i Enrikea? (VIDEO)

Barsin fudbaler se ozbiljno naljutio na trenera koji ga je izveo iz igre protiv Sevilje

  • 1

Nije lako treneru Barselone Luisu Enrikeu da se nosi sa velikom količinom ega u svlačionici Katalonaca.

Ne tako davno uspeo je da "ispegla" nesuglasice sa prvom zvezdom Lionelom Mesijem i taman kada je izgledalo da sezona Barse ne može da ide u boljem smeru, dogodio se remi u Sevilji i ne samo to, već i nervoza Brazilca Nejmara - upravo zbog Enrikea.

Naime, španski stručnjak je u 74. minutu pri rezultatu 2:1 za Barsu, izveo iz igre bivšeg igrača Santosa iako je ovaj do tada bio najbolji igrač na terenu, pošto je asistirao Mesiju za prvi, a sam postigao drugi, vrlo efektan gol iz slobodnjaka.

Ljutitim gestikulacijama odmah po odlasku na klupu Nejmar je jasno želeo da poruči Enrikeu šta misli o njegovoj odluci da ga izvede iz igre.

Brazilac je pognute glave, vidno razočaran i iritiran, najpre došetao do aut linije i prošao pored trenera sa kojim se nije pozdravio, već je prošao pored njega kao pored duha. Potom je imao pravi mali šou na klupi. Saigračima je nešto nervozno objašnjavao, u jednom trenutku čak je i sarkastično aplaudirao Enrikeu. Na kraju je demonstrativno bacio kopačku koju je skinuo, pa je iskusni Maskerano morao da ga opomene da se primiri.

Novinari su posle meča u Andaluziji pitali Enrikea da prokomentariše ponašanje Nejmara, na šta je strateg Katalonaca rekao da nije video nervozu kod svog igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA