Amerikanci stavili Džej Džej i Jarića na listu najružnijih sportista sveta!

Najružniji sportista sveta je bivši engleski fudbaler Ijan Douvi. Na skandaloznoj listi se našao čak i Frank Riberi koji je imao brojne operacije na licu zbog automobilske nesreće u detinjstvu

  • 4

Američki internet portal Bličer riport objavio je listu 100 najružnijih sportista sveta na koju se "plasiralo"  i dvoje Srba - Marko Jarić i Jelena Janković.

Jankovićeva je zauzela 29. mesto i jedina je sportistkinja na listi, na kojoj je mesto našla još samo jedna žena - američka sportska novinarka Andrea Kremer. Džej Džej se na listi našla jer, po mišljenu tvoraca iste, ne izgleda kao da je pripadnik "naše vrste", mada joj se priznaje da ima lepo telo.

Jarić je dospeo na 93. mesto liste, a u obrazloženju njegovog izbora navodi se da izgleda kao "paranoični Stjuart Litl" i da mu oči svakog trenutka mogu "napustiti lice". Ipak, američki novinari odali su priznanje Jariću jer je oženio jednu od najpoželjnijih žena sveta Adrijanu Limu.

Najružniji sportista sveta po izboru sajta je bivši engleski fudbaler, sada trener, Ijan Douvi koji je po njima u mlađim danima izgledao kao Slot iz filma Gunisi.

Drugo mesto pripalo je hokejašu Pitsburga Jevgeniju Malkinu. Treće je "osvojio" francuski fudbaler Frank Riberi, koga su autori teksta neprimereno uporedili sa Kvazimodom, propuštajući da napomenu da je fudbaler Bajerna imao saobraćajnu nesreću u detinjstvu, zbog koje je zaradio dva velika ožiljka i imao više od sto šavova na licu.

Mesto na listi našli su između ostalih i Karlos Tevez, Hidajet Turkoglu, Vejn Runi, Dirk Novicki, Kris Boš, Ronaldinjo, Sem Kasel....

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    5. april 2012 | 16:51

    Alo ljudi! U kakvom mi to svijetu zivimo? Povrsnom do bola!!! Kakve veze ima izgled jedne osobe, ukoliko je cista i uredna? Pa nek pogledaju ovi glupi amerikanci kakve spodobe hodaju modnim pistama. Ja se tu npr. zacudim kako moze jedna izuzetno ruzna djevojka da se naziva manekenkom?! Ali moda i ima veze sa ljepotom. U sportu i svim drugim zanimanjima je to nebitno, osim naravno za debile i kretene kojima je izgled jedino i najbitnije na svijetu sto postoji. FUJ!!!

  • ..

    5. april 2012 | 12:02

    A sta je sa ameli morezmo, franceskom skiavone, da ne idemo dalje....

  • milica

    5. april 2012 | 15:10

    a gluposti majko mila, od kud nekome pravo uopste da pravi ovakve "liste",. Ej jos da uporedjuje covjeka sa Kvazimodom,svasta.. od nam ovaj svijet u p. m.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA