77 vezanih trojki zvezde NBA lige (VIDEO)

Stiven Kari je izazvao pravu histeriju među novinarima koji su bili prisutni na treningu Voriorsa kada je vezao 77 uzastopnih trojki iz različitih pozicija

  • 1

Stiven Kari prosto razbija ove sezone u NBA. Jedan je od najboljih strelaca u ligi i zajedno sa Klejom Tompsonom predvodi Golden Stejt, najbolji tim u Zapadnoj diviziji.

U dosadašnjem toku sezone gotovo da nema statističkog parametra u kome nije briljantan, a to je sve rezultat napornog treniranja i vežbanja na treninzima. Koliko zaista dobro radi na treninzima govori i najnovija vest koja glasi da je na jednom od njih pogodio 77 trojki zaredom i to iz različitih pozicija.

Kari na svakom treningu šutira 100 lopti iza linije 7,25 metara i to tako što ima po 10 šuteva iz 10 razlličitih pozicija, pa je tako radio i na jednom od poslednjih treninga i napravio neverovatnu stvar. Inače do kraja je ubacio ukupno 94 šuta iz tih 100 pokušaja.

Zaista, iako je u pitanju trening ovo je neverovatna preciznost i sigurnost, pa zato i ne čudi što mu je procenat uta za tri poena u ligi skoro 45%. Pogledajte kako je izgledao deo tog treninga.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    15. april 2015 | 14:56

    Cary brate !!! Samo napred !!! Tako !!! Najbolji na svetu ! Ajmo sa predjes i dzordana !!! BESTT !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA