PARTIZANOV BISER: Neka Jović da gol Partizanu, a ja Zvezdi dva!

Ivan Šaponjić je otkrio da je već počelo peckanje između njega i njegovog drugara koji igra u večitom rivalu

  • 5

Ivan Šaponjić  je eksplodirao u poslednja dva meča u timu Partizana i golovima dao pravu uvertiru pred meč sa Mladošću, ali što je najvažnije i večiti derbi na Marakani koji je na programu za desetak dana.

Ono što mnogi navijači oba tima znaju jeste i da je mladi napadač veliki prijatelj sa prvim špicem Crvene zvezde Lukom Jovićem koji je takođe podigao golgetersku formu u poslednje vreme. Zato i ne čudi što je sve više peckanja među njima dvojicom kako se bliži najveća utakmica srpskog fudbala, a to je otkrio i sam Šaponjić.

- Zvao me je Luka posle utakmice OFK Beogradom i rekao da malo smanjim gas, i ja sam njemu rekao isto to. Svima su nam, već, glave na Marakani, to je ipak, meč o kome svi razmišljamo. Verujem da ukoliko zadržimo pet bodova prednosti do utakmice sa Zvezdom da će tako ostati i do kraja šampionata - rekao je Šaponjić na potpisivanju sponzorskog ugovora između Partizana i Ceptera.

Foto: partizan.rs, crvenazvezdafk.com Foto: partizan.rs, crvenazvezdafk.com

Naravno, igrači oba tima već uveliko međusobno nagađaju kojim će rezultatom njihov tim pobediti u derbiju, a talentovani centarfor se pored toga nada i da će biti strelac, jer to je nešto o čemu sanja otkako je član crno-belih.

- Voleo bih da igram na toj utakmici i dam gol. To je nešto o čemu sanjam. Da dam gol Zvezdi na Marakani. Prognoziram da će biti dva jedan za nas, a voeo bih da ja da dam dva gola ili bar onaj pobedonosni, a da Jović da jedini za Zvezdu - otkrio je Šaponjić.

(Telegraf.rs/M. Bogovac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    15. april 2015 | 13:32

    Saponjicu, pogresio si on NIKAD NECE DATI GOL pARTIZANU.

  • Grobaris_Totalitare

    15. april 2015 | 13:37

    Ne idemo u goste Mladosti nego docekujemo Mladost !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA