Bio je najveći talenat u NFL, a onda je počeo da ubija! Osuđen je na doživotnu robiju sa 25 godina! (FOTO)

Imao je ugovor na 40 miliona dolara, bio je saigrač Toma Brejdija, ali je imao i mračnu stranu svoje ličnosti, zbog čega će ostatak života provesti iza rešetaka

  • 0

Aron Hernandez, bivši igrač Nju Ingland Petriotsa i nekadašnji saigrač Toma Brejdija, ostatak života provešće iza rešetaka zbog ubistva Odina Lojda, presudio je sud u Bristol Kauntiju u državi Masačusets.

Bivši NFL igrač osuđen je na maksimalnu kaznu zatvora zbog prvostepenog ubistva. Do kraja života biće iza rešetaka, bez mogućnosti pomilovanja.

Odin Lojd, poluprofesionalni NFL igrač ubijen je u junu 2013. godine. Dva meseca kasnije osumnjičen je Hernandez, kome je sud konačno, dve godine kasnije i potvrdio optužnicu.

Aron Hernandez je rođen 6. novembra 1989. godine, bio jedan od najboljih mladih NFL igrača. Posle karijere na koledžu Florida, počeo je profesionalnu karijeru u Nju Inglandu u potpisao je ugovor vredan 40 miliona dolara. Delovalo je sve kao u bajci za njega.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Međutim, postojala je i mračna strana vezana za Hernandeza. Jedne noći u julu 2012. godine u noćnom klubu, Danijel de Abreu i Safiro Furtado naleteli su na grupu prijatelja Hernandeza. Polili su ih pićem, posle čega je započela rasprava, koja se na kraju završila tako što su Abreu i Furtado završili mrtvi u svom automobilu. Suđenje u ovom procesu još nije završeno, a glavni osumnjičeni je upravo Hernandez.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Odin Lojd se zabavljao sa sestrom Hernandezove žene. Navodno, znao je za ubistvo De Abreua i Furtada, i pokazivao je znake kajanja. Aron je bio veoma ljut na njega 15. juna 2013. godine, kada su bili u baru. Dva dana kasnije, on je napisao poruku sa mobilnog dviojici prijatelja, Karlosu Ortizu i Ernestu Valasu, rekavši im da ''više ne mogu nikome da veruju". Oni su sa Lojdom bili u istom automobilu su bili u istom automobilu na industrjskoj zoni blizini vile Hernandez. Odin Lojd je tamo ubijen sa šest metaka.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Samo desetak minuta nakon ubistva, trojica muškaraca su snimljena bezbednosnim kamerama kako ulaze u kuću NFL igrač. Hernandez tom prilikom u ruci nosio pištolj.

Njegova supruga Šaneja Dženkins u suzama je dočekala doživotnu presudu svog muža, kao i njegova majka Ursula Vord.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA