Ne pita koliko košta: Baloteli za noć sa bivšom Runijevom platio 1.200 evra

Menadžer fudbalera priznao da je Italijan bio u kratkoj vezi sa Dženifer koja je "okrivljena" za očajne igre Runija na Svetskom prvenstvo u Južnoj Africi

  • 0

Britanskim tabloidima nije puno trebalo da provale novu aferu Marija Balotelija. Prema pisanju "Sana" napadač Mančester sitija je bivšu devojku Vejna Runija platio 1.200 evra. Nije je kupio, već je proveo sa njom noć.

Ovu informaciju Englezima je otkrio Balotelijev menadžer Mino Rajola.

- On preuzima svu odgovornost. Situacija je takva da tabloidi samo gledaju kako da mu naude ili da zarade na njegovim leđima. Pogotovo žene. Mario je imao kratku vezu sa njom i to ne skriva, ali ne voli da mu se zalazi u privatnost - rekao je Rajola.

Gospođica Dženifer Tompson proglašena je za glavnog krivca što je Runi kriminalno odigrao Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi (svojevremeno je bila njegova "laka" ženska), a sada preti da uništi i Marija Balotelija).

Baloteli je na jučerašnji trening stigao u društvu devojke Rafaele Fiko, koja je za sada bez komentara na priče oko Dženifer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA