TENISERKE IZAZVALE HAOS U NOVOM SADU: Ana, Jelena, Aleks i Ivana vraćaju reprezentaciju gde joj je mesto! (FOTO)

Najbolje srpsle igračice poručile su da su srećne što ponovo igraju za reprezentaciju

  • 2

Ženska teniska reprezentacija Srbije kompletna dočekuje mečeve plej-ofa za popunu Svetske B grupe FED kupa protiv Paragvaja, pošto su se nacionalnom timu u Novom Sadu danas priključile Ana Ivanović i Jelena Janković.

Najbolje srpsle teniserke poručile su da su srećne što ponovo igraju za reprezentaciju i obećale povratak Srbije u svetski vrh.

- Lepo je osetiti timski duh i atmosferu, imamo predivno sećanje kada smo igrale zajedno, došle do finala i pobeđivale mnoge reprezentacije. Lepo je što sam opet sa devojkama, nadam se da ćemo pobediti i vratiti reprezentaciju tamo gde joj je mesto - rekla je Jankovićeva na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Ona je dodala da ide na terapije i da će pokušati da se oporavi do početka duela sa Paragvajom.

- Ne poznajem igačice Paragavaja, prvi put ćemo igrati protiv njih. Moraćemo više da ih analizraimo, ali verujem u naš kvalietet, znanje i prolazak dalje - rekla je Jankovićeva.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Atmosferu u nacionalnom timu pohvalila je i trenutno najbolje rangirana srpska teniserka.

- Jelena i ja samo se danas priključile timu, atmosfera je dobra, zbog obaveza još nisam stigla da treniram, ali očekujem da sve bude u redu. Čula sam da je teren dobar. Ne poznajem mnogo protivnice, pokušaćemo ovih dana da vidimo kako igraju i šta možemo da očekujemo, ali sigurno se nadamo najboljem rezultatu - poručila je Ivanovićeva.

Pored njih dve, selektor Tatjana Ječmenica za mečeve protiv Paragvaja računa i na Aleksandru Krunić i Ivanu Jorović.

Duel između Srbije i Paragvaja igra se 18. i 19. aprila u Novom Sadu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša Ilić

    17. april 2015 | 09:53

    Himna teniserki Srbije Teniserke Srbije života inspiracije leče osmehom, osnažuju duhom. Teniserke Srbije slava nacije devojke čestite, duše plemenite. Teniserke Srbije pobeđuju tragedije humanitarni ambasadori, veliki donator. Teniserke Srbije pojam atrakcije elegantno igraju, protivnice dobijaju. Teniserke Srbije promoterke Srbije primer trajnosti, uzori uspešnosti. Teniserke Srbije ličnosti najsvestranije svetske prvakinje, elitne sportistkinje. Teniserke Srbije naše gracije svima privlačne, manekenke odlične. Teniserke Srbije ostvaruju ambicije pehare osvajaju, aplauze dobijaju. Teniserke Srbije promoterke Srbije primer trajnosti, uzori uspešnosti. Teniserke Srbije ličnosti najsvestranije svetske prvakinje, elitne sportistkinje. Saša Ilić

  • teodor

    16. april 2015 | 19:54

    Ana i Jeca moraju da shvate da kad prodje karijera i secanja pocinju da budu glavni deo zivota, ako nisi bio sampion , gotovo i da sve drugo nije bitno. Sa svojom zemljom biti svetski prvak i Olimpiski pobednik znaci da ostajes u istoriji zauvek i da je slava neprolazna. Zato Ana i Jelena sa ostalim devojkama moraju uciniti sve da osvoje Fed Kup, svetsko prvenstvo u zenskom tenisu. Isto tako , i da pokusaju da se posebno spreme za OI i pokusaju da osvoje medalju. Ja im zelim svu srecu u tom nastojanju. Zaradile su mnogo, sad je red da pokusaju i nesto uraditi za svoju domovinu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA