PRETNJA VEKA: Ubio bih Mejvedera za manje od 30 sekundi (VIDEO)

Sve više MMA boraca će navijati za Manija Pakjaa u borbi veka protiv Mejvedera, a jedan od njih je i Konor Mejveder koji kaže da bi mogao za manje od pola minuta da uguši svetskog boks šampiona

  • 10

Čitav svet sa nestrpljenjem iščekuje sigurno najveću borbu ove decenije između dva velika šampiona Flojda Mejvedera i Manija Pakjaoa. Svi se dele na navijače, jednog ili drugog, a interesantna situacija se događa među njihovim MMA kolegama koji su listom uz omalenog Filipinca.

Jedna od onih koja je prva dala podršku Pakjaou je najbolja žena borac, rekorderka i bantam šampionka Ronda Rouzi koja je ga je posetila u njegovoj kući kako bi mu pružila podršku uoči najveće borbe u njegovoj karijeri koja ja zakazana za maj.

Rondinim stopama je krenula još jedna UFC zvezda Konor MekGregor, poznat po svom lajavom jeziku i nepromišljenim izletima u javnosti, a sada je u magazinu Eskvajer odgovorio na pitanje šta misli o Mejvederu.

Printskrin: Youtube/MMABoxing.ru Printskrin: Youtube/MMABoxing.ru

- Ne gledam ga kao čoveka koji je ekspert u jednoj oblasti, već kao početnika u 10 drugih oblasti. Ako umeš da boksuješ, šta će se dogoditi, ako te zgrabim za noge? Ako se nađem oči u oču sa Flojdom Mejvederom i da se nas dvojica borimo, mislim da bih ga ubio za manje od 30 sekundi. Bilo bi mi potrebno manje od pola minuta da se uvijem oko njega poput zmije i ugušim ga - rekao je MekGregor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    17. april 2015 | 10:04

    Kad hemija pojede mozak dobije se ovakva izjava.

  • mano

    17. april 2015 | 21:59

    Pa kako boxer da se bori sa mma borcem po mma pravilima.. Unistio bi ga.. Isto vazi i za mma borca da udje u ring sa box pravilima... Ali!! Cinjenica da je ulicnoj borbi mnogo blizi mma tako da kada bi se dohvatili na ulici verujem da bi mejveder bio uspavan vrlo brzo!!

  • Azbuka

    17. april 2015 | 06:40

    Zato si u UFC gde je dosta manja plata nego u bosku.....ne lupaj covek bi te pojeo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA