Bekvalac menja Ristovskog na klupi Novog Pazara

Bivši trener Vojvodine i Hajduka treći stručnjak koji će ove sezone sesti na klupu Novog Pazara, pošto je pre Ristovskog ekipu vodio Mihajlo Ivanović

  • 0

Ljubomir Ristovski nije više trener Novog Pazara, a na klupi će ga zameniti Dragoljub Bekvalac. Bekvalac je treći stručnjak koji će ove sezone voditi Novi Pazar, pošto je pre Ristovskog ekipu vodio Mihajlo Ivanović.

Ristovski je platio ceh lošim rezultatima Novog Pazara, a kap koja je prelila čašu bio je remi s BSK Borčom 1:1. On je na početku sezone vodio Vojvodinu, ali je smenjen posle serije loših rezultata "lala".

Bekvalac je u dosadašnjoj karijeri vodio Vojvodinu, Liteks, Sutjesku, OFK Beograd, Obilić, Bežaniju... A poslednji angažman bio mu je prošle sezone u kulskom Hajduku.

Novi Pazar trenutno zauzima 15. mesto na tabeli Superlige sa 17 bodova, jednim više od poslednjeg Metalca i jednim manje od 14. Borca, protiv koga igra u sledećem, 23. kolu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA