Parker i Jović propuštaju Voždovac?

Trener zvezde je potvrdio da napadač Džošua Parker neće biti u konkurenciji za tim, pošto se zbog smrti bake nije pojavio na jučerašnjem treningu

  • 5

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da njegov tim ima jasan cilj da odbrani šampionsku titulu i da ga shodno tome zanima samo pobeda u narednom prvenstvenom meču protiv Voždovca na Vračaru, posle koje dolazi duel sa "večitim rivalom".

Lalatović je potvrdio da napadač Džošua Parker neće biti u konkurenciji za tim, pošto se zbog smrti bake nije pojavio na jučerašnjem treningu i dodao da je još rano za priču o kazni.

- Parker je imao smrtni slučaj i tražio je da ide kući u London na tri-četiri dana i da ne igra protiv Voždovca. Pričao sam sa njim i bio za to da ga pustimo, ali posle utakmice sa Voždovcem, pošto je potreban ekipi zbog povrede Luke Jovića. Moja ideja je bila da se vrati u sredu pred derbi, do 19 časova kada je trening. Rekao sam mu da ne mogu ja da odlučim, nego da mora da priča sa ljudima iz kluba, a oni su mu isto saopštili da je potreban za utakmicu. Gde je sad - ne znam. Na treningu se u četvrtak nije pojavio, ali nije sada vreme da pričamo o Parkeru. Sada je najbitnija utakmica sa Voždovcem, jer dolazi pred derbi i u ovom trenutku fokusiran sam samo na utakmicu.

Prema rečima Lalatovića mladi napadač Luka Jović neizvestan je za duel sa "zmajevima".

- Luka Jović je osetio bol u kolenu na prošloj utakmici, nije to neka ozbiljna povreda, ali malo ga boli i oseća strah. Videćemo da li će biti u stanju da igra.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Umesto Parkera mesto u starnoj postavi dobiće Crnogorac Petar Orlandić.

- Znamo da imamo lošu tradiciju na Vračaru, ali ne obaziremo se na to, uostalom tradicija postoji da bi se rušila. Za nas je najvažnije da odigramo dobro, da igrači poštuju dogovor i neće biti problema - izjavio je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Matić.

Zvezdin predstojeći rival grčevito se bori za opstanak, a osim što crveno-beli imaju lošu tradiciju na Vračaru, na ruku im ne ide i remi iz prvog dela sezone na domaćem terenu.

- Videćemo čiji imperativ će da bude jači, njihov da opstanu ili naš da odbranimo titulu - istakao je Lalatović.

Utakmica 23. kola Superlige između Voždovca i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luka

    17. april 2015 | 18:25

    orlandic petar jak napadac nadamse sutra kiksu 0.0 da bude +7 pred derbi.

  • Савица

    17. april 2015 | 15:21

    СМРТ БАКЕ И ПОВРЕДА ФАЛКААААА... ПОЈАЧАЛА К О М Ш И Н И Ц У

  • pf

    17. april 2015 | 17:42

    Ako im Vozdovac otkine bodove jel ce opet sudija da bude kriv? Nesposobni su verovatno je Tole "namestio" i povredu jovica i odsustvo parkera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA