Procurela poruka koja potvrđuje da je Čavić pobedio Felpsa na Olimpijskim igrama!

Legendarni plivač Mark Špic otkrio da je od zvaničnog merač vremena Omege dobio potvrdu da je srpski plivač bio brži od Amerikanca na čuvenoj trci na 100 metara delfin stilom u Pekingu

  • 7
Milorad Čavić Foto: AP/Tanjug

Legendarni plivač Mark Špic, izjavio je za britanski Telegraf da je dobio potvrdu je da je Milorad Čavić u finalu discipline 100 metara delfin na Olimpijskim igrama u Pekingu pobedio Majkla Felpsa.

Višestruki olimpijski šampion u plivanju rekao je da mu je kompanija koja proizvodi opremu za merenje vremena potvrdila trijumf Čavića.

- Dobio sam poruku od Omege u kojem piše da je Felps izgubio tu trku. Ako su oni bili zvanični merač vremena, zašto to nije bilo poznato odmah posle trke? Ne verujem da je Felps dobio tu trku, ali je i dalje najbolji plivač na svetu, sa ili bez te medalje - rekao je Spic za britanski Telegraf.

Zvanični rezultat posle finalne trke bio je da je Felps trijumfovao u vremenu 50,58 sekundi, dok je Čavić osvojio srebro sa stotinkom zaostatka.

To je Felpsu bilo sedmo zlato u Pekingu, čime je bio izjednačio rekord Špica. Dan kasnije, Felps je osvojio i osmu zlatnu medalju u štafeti na 400 metara mešovito, čime je postao prvi sportista koji je na jednim Olimpijskim igrama osvojio osam zlata.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    19. april 2015 | 15:57

    Amerikanci, ocigledno imaju privilegije sto se svega tice, pa i sportskih uspeha. Malo im pomazu sudije, malo elektronika, malo potkupljuju... Svako ko je gledao trku, mogao je da vidi ko je pobedio. Amerikanac je tada morao da obara rekorde, ostali su aminovali.

  • Nix

    19. april 2015 | 18:49

    Pa svi znaju da ga je pobedio , pa ima snimak koji to potvrdjuje !

  • Dejan B.

    19. april 2015 | 18:07

    Sramna kradja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA