Siti prekinuo crni niz neverovatnim autogolom Vest Hema, Silvi davali kiseonik! (VIDEO)

"Građani" zabeležili trijumf posle dva uzastopna poraza * Španac dobio udarac laktom u slepoočnicu zbog čega mu je lekarski tim stavio masku sa kiseonikom dok je ležao na travi

  • 0

Mančester Siti je konačno uspeo da pobedi. "Građani" su prekinuli niz od dva uzastopna poraza trijumfom nad Vest Hemom 2:0, ali je meč na kraju ostao u senci povrede Davida Silve koji je dobio udarac laktom u slepoočnicu zbog čega je morao da primi dozu kiseonika.

Rano su došli u vođstvo fudbaleri u svetlo-plavim dresovima i to neverovatnim autogolom Kolinsa. Igrao se 18. minut kada je Aguero pokušao da centrira u sredinu, a nesrećni štoper "čekićara" loše zahvatio loptu i lobovao svog golmana, a lopta je na putu do gola očešala prečku i nekako jedva završila u mreži.

Omaleni Argentinac je i duplirao vođstvo svoje ekipe u 36. minutu posle brzog kontranapada i kombinovanja sa Hesusom Navasom.

Ipak, srca domaćih navijača su se sledila u 67. minutu kada je Čeik Kujate iz Vest Hema naizgled nenamerno udario Davida Silvu u slepoočnicu posle čega je ovaj ostao da leži na travi, a ubrzo je stigla i lekarska ekipa koja mu je stavila masku za dovod kiseonika.

Igrač Vest Hema je za ovo dobio žuti karton, a Španac je napustio igru u 75. minutu.

Premijer liga, 33. kolo

Subota

Kristal Palas – VBA 0:2

Everton – Barnli 1:0

Lester – Svonsi 2:0

Stouk – Sautempton 2:1

Čelsi – Mančester junajted 1:0

Nedelja

Mančester siti – Vest Hem 2:0

(Kolins 18 a.g., Aguero 36)

Njukasl – Totenhem 1:3

(Kolbek 46 - Čadli 30, Eriksen 53, Kejn 90+1)

TABELA: Čelsi 73(-1), Arsenal 66(-1), Mančester junajted 65, Mančester Siti 64, Liverpul 57(-1), Totenhem 57, Sautempton 56… Sanderlend 29(-1), Hal 28(-1), Lester 28(-1), KPR 26, Barnli 26.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA