Bosanski fudbaler se bacio pod voz u Nemačkoj

Još nije utvrđeno zašto je bivši igrač OFK Janja 2009 na tragičan način okončao život

  • 3

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine Namik Adanalić, rođen u Janji, izvršio je samoubistvo u Nemačkoj nedugo posle proslave 30. rođendana.

Zajedno sa nekoliko prijatelja, Adanalić je u nedelju proslavljao 30. rođendan, a nedugo po rastanku sa njima, proširila se tragična vest o njegovoj smrti.

Adanalić se, kako su poratlu "klix.ba" ispričali njegovi prijatelji, bacio pod voz i na tragičan način okončao svoj mladi život.

- Još nemamo zvaničnih informacija. Čuli smo za tragičnu vest koja je šokirala sve one koji su ga poznavali - ispričao je jedan od Adanalićevih prijatelja.

U Janji je Namik Adanalić poznat pod nadimkom Regan. Igrao je u nižerazrednom OFK Janja 2009.

"Naša večita desetka, fudbaler koji se do sada upisao u istoriju kluba sa najdužom minutažom u igri i sa najviše postignutih golova za naš klub. Fudbaler koji je uvek za svoj klub OFK Janja 2009 davao maksimum na terenu, fudbaler kojeg smo svi iskreno poštovali i voleli. Fudbaler kog je čaršija volela. U našim srcima ti ćeš uvek ostati..," piše na Fejsbuk stranici OFK Janja.

Adanalić je pre nekoliko meseci sa porodicom, suprugom i detetom tražio azil u Nemačkoj, ali je došlo do određenih porodičnih problema. Upravo porodične nesuglasice dovode se u eventualnu vezu sa odlukom fudbalera da se baci pod voz.

Vreme sahrane biće naknadno određeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    20. april 2015 | 19:02

    Uzasno

  • Marko

    20. april 2015 | 23:19

    Zalosno.. Neki ljudi jednostavno ne mogu rastanak voljene osobe da prerade. Zivimo u svetu u kome niko nikom nije vise vazan. Emotivci su pogubljeni u ovo vreme.. Znam o cemu pricam

  • nura karasalihovic

    26. april 2015 | 21:23

    Zalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA