ŽELJA PRED DERBI: Trener Voždovca se ljubio i grlio sa igračima Zvezde posle utakmice! (VIDEO)

Vrlo interesantne, neuobičajene, a pomalo i problematične scene viđene su pre i posle utakmice između Voždovca i Crvene zvezde na Vračaru

  • 15

Fudbaleri Crvene zvezde su u takoreći generalnoj probi pred 148. večiti derbi savladali Voždovac golom Luke Jovića i tako u pobedničkom raspoloženju ulaze u najvažniji meč, u prolećnom delu sezone koji bi mogao da odluči o tituli.

Pre početka, a i po završetku utakmcice na Vračaru između "zmajeva" i crveno-belih viđena je jedna interesantna scena koja koliko nije česta i uobičajena na fudbalskim terenima, ne samo u Srbiji već i šire, i koja bi mogla biti različito protumačena.

Radi se o tome da se trener Voždovčana Bratislav Živković pre i posle duela srdačno izgrlio i izljubio sa fudbalerima Zvezde, trenerom Nenadom Lalatovićem i ostalim članovima stručnog štaba.

Zaista jedna neobična i pomalo problematična scena koja bi mogla izazvati salvu komentara, ali sa druge strane i razumljiva, jer je Živković nekadašnji igrač ekipe iz Ljutice Bogdana, a kasnije po završetku karijere i sve do angažmana u Voždovcu bio je jedan od trenera u omladinskoj školi kluba sa Marakane.

Takođe veliki broj igrača koji su članovi tima Nenada Lalatovića i koji su ponikli u klubu prošao je kroz njegove ruke u mlađim kategorijama, pa zato toliko i ne čudi ovakav doček i srdačan ispraćaj posle poslednjeg sudijskog zvižduka. Verovatno im je u tim trenucima i poželeo svu sreću u predstojećem derbiju sa Partizanom i osvajanje novog šampionskog pehara na kraju sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop loznica

    20. april 2015 | 20:22

    Oni jedva dobiju i nameštenu utakmicu.

  • TEGELTISTA

    20. april 2015 | 19:31

    Pravi prijateljski meč, u svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo!

  • srbin/grobar

    20. april 2015 | 22:52

    Namestena utakmica sto posto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA