Teodosić otkrio ime jedinog kluba u koji bi voleo da se vrati!

Igrao sam tamo četiri godine, stekao veliko iskustvo, prijatelje, osvajao titule... Taj period proveden u Atini zauvek će mi biti urezan u srcu, rekao je sjajni srpski plejmejker

  • 14

Plejmejker srpske reprezentacije Miloš Teodosić otkrio je grčkim medijima ime kluba u kome bi voleo da nastavi karijeru kada jednog dana bude napustio CSKA. Njemu bi se, kaže, jedino vratio!

Teodosić je sa svojim timom poražen u trećem meču četvrtfinalne plej-of serije protiv Panatinaikosa u Atini, mestu gde je srpski plej proveo važan deo karijere, doduše na drugoj strani grada, u Pireju, za koji ga vežu najlepša sećanja.

Na konkretno pitanje da li bi voleo da se vrati u redove atinskih crveno-belih, Teo je odgovorio:

- Ako bih jednog dana odlučio da se vratim u neki od klubova u kojima sam već igrao, to bi bio samo Olimpijakos! Igrao sam tamo četiri godine, stekao veliko iskustvo, prijatelje, osvajao titule... Taj period proveden u Atini zauvek će mi biti urezan u srcu - rekao je Teodosić.

Organizator igre Moskovljana je u karijeri igrao za samo četiri kluba: FMP (bio je na pozajmici u Čačku), Olimpijakos i CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    21. april 2015 | 11:15

    Doći će on u Zvezdu!

  • fmp

    21. april 2015 | 11:04

    Sto se ne vrati u fmp odnosno zvezdu telekom isto ce igrati evroligu!?

  • TEGELTISTA

    21. april 2015 | 10:57

    Ja sam očekivao da se vrati u svoj matični klub FMP mada sad se zove malo drugačije a on izdajnik u Olimpijakos... E Miloše,Miloše

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA