Haos u Sofiji: Navijači CSKA kao Delije - skidali dresove igračima!

Dvojica najiskusnijih igrača ekipe Apostol Popov i Plamen Kračunov pokušali su da urazume naelektirsane navijače, ali nije vredelo - i oni su na kraju morali da skinu dresove.

  • 0

Huligani sofijskog CSKA preduzeli su ekstremne mere prema igračima koji su poraženi od gradskog rivala Lokomotive na svom terenu rezultatom 1:0. Neke su vređali na rasnoj osnovi, a većini su poskidali dresove posle meča!

Tvrdokorne pristalice najtrofejnijeg bugarskog kluba su posle utakmice "postrojile" igrače ispod tribine i naredili im da poskidaju dresove, jer, kako su im rekli - ne zaslužuju da ih nose.

BUGARI VREĐALI BOSANCE: Mladić i Arkan su vas j...i, sad je red na nas

Sećamo se da su nešto slično pre dve godine uradili i navijači Zvezde, koji su naterali igrače da skinu dresove posle poraza od Voždovca na Vračaru.

Dvojica najiskusnijih igrača ekipe Apostol Popov i Plamen Kračunov pokušali su da urazume naelektirsane navijače, ali nije vredelo - i oni su na kraju morali da se povinuju naredbi.

Bilo je i uvreda na rasnoj osnovi, koje su gnevni huligani uputili Portugalcu Toniju Silvi, koga su nazvali majmunom. On je na te uvrede odgovorio pokazivanjem srednjeg prsta provokatorima.

Situacija se istog trenutka "zakuvala", pa je morala da reaguje i policija i spreči eventualni fizički sukob.

Uporni huligani su i po uzlasku sa stadiona nastavili da vređaju igrače, koji su postavili negativni klupski rekord, jer već sedam utakmica nisu postigli gol!

Prošle godine su navijači najvećeg rivala CSKA, Levskog, upali na pres konferenciju novog trenera Ivajla Peteva i pred kamerama mu skinuli trenerku sa klupskim obeležjima. On je posle tog incidenta podneo ostavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA