VAVRINKA SE RAZVODI! Švajcarac varao ženu?

Sten i Ilham su se venčali 2009. godine, a jednom su se već rastali 2010, iste godine kada su dobili ćerku Aleksiju

  • 4

Posle fantastične sezone u kojoj je bukvalno iz senke osvojio Australijan open i prodrmao "veliku četvorku" na vrhu svetskog tenisa, Sten Vavrinka ove godine ne prikazuje mnogo od te igre.

Iza nekoliko iznenađujućih i ranih eliminacija sa turnira stoji loš porodični status, jer je Švajcarac saopštio da se razvodi od supruge Ilham.

Dimitrov izblamirao Vavrinku u Monte Karlu (FOTO)

Vavrinka eliminisan u Indijan Velsu od 104. igrača sveta! (VIDEO)

Njih dvoje su se venčali 2009. godine, a jednom su se  već rastali 2010, iste godine kada su dobili ćerku Aleksiju.

"Uživali smo deset godina, sa usponima i padovima koje ima svaki put, ali život je nekada nepredvidiv, više nego što se nadamo. Ilham i ja bili smo blagosloveni što smo stvorili porodicu i što se naša divna ćerka Aleksija rodila 2010. godine", navodi se u saopštenju desetog tenisera sveta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

"Oduvek smo pokušavali da živimo svoje živote kao tim i porodica uprkos izazovima sa kojima smo se nosili zbog zahteva moje karijere. Na moju veliku žalost, to više nije moguće. Ilham će uvek biti majka moje ćerke i osoba koju volim i poštujem. Sada mi je prioritet da zaštitim Aleksiju tokom ovog perioda. Očekujem da će mediji razumeti moju situaciju, i ja neću odgovarati na pitanja u vezi sa privatnim životom," zaključuje se u saopštenju.

Ipak, Ilham je u svom obraćanju javnosti bila mnogo žustrija, a iz njenih reči možda može da se nasluti da je Vavrinka bio neveran.

TV voditeljka je optužila tenisera da je izdao saopštenje u momentu kada je on u lošoj seriji rezultata.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

"Ne, Stan ne gubi mečeve zbog toga što smo se nas dvoje rastavili, kako on kaže bolno, jer je prošlo već pet meseci od njegovog trijumfalnog povratka u Dejvis kupu. Njegova odluka da po drugi put napusti porodicu nije ga sprečila da osvoji turnir u Čenaju i da ima manje-više dobre rezultate," saopštila je Ilham.

Ne, putovanja i turniri nisu uzrok našeg razvoda. Osim toga, drugi igrači koji su i više rangirani od njega, imaju fini porodični život. Razlog jeste njegova nestabilnost i želja da povrati slobodu na svim nivoima. I moram da priznam da su njegove konstantne laži i emotivne izdaje potpuno uništile poverenje koje sam imala u njega," zakljčuje se u saopštenju Vavrinkine uskoro bivše supruge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fish

    22. april 2015 | 11:27

    Bitno je da si se ti dobro ugnezdila.A i nije neka riba,ipak on ima kintu

  • Radnaskela

    23. april 2015 | 08:50

    A ostali teniseri ne varaju ?! Možda je samo bio manje diskretan nego ostali ?

  • Lala

    22. april 2015 | 10:56

    Oboje su vrlo ružni i ja im opraštam ako se uzajamno varaju. To je jedini način da vide nešto lepo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA