Po ovome je Enrike bolji od Pepa! Da li će sadašnji trener Barse postati najbolji ikad?

Mnogi su mislili da se Španac neće dugo zadržati na mestu šega stručnog štaba

  • 0

Barselona bila vrlo ubedljiva u u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto je ukupnim rezultatom 5:1 eliminisala ekipu Pari Sen Žermena iz dalje borbe, i po osmi put u deset godina se plasirala u polufinale.

Ekipa Luisa Enrikea ove sezone igra odlično i u Primeri, gde drži prvo mesto sa 78 bodova, dva više od Reala iz Madrida.

Navijači u katalonskoj prestonici nadaju se da bi Barsa mogla da vrati pehar španskog šampiona iz Madrida, a pogotovo da osete draž osvajanja LŠ.

Barselona je ukupno četiri puta bila prvak Evrope, a poslednji put 2011. godine, kada je u finalu na "Vembliju" pobedila Mančester Junajted 3:1.

Takođe, poverenje koje uvažava trener Enrike je veliko, a jedan od podataka koji idu tome u prilog jeste i taj što Španac ima ubedljivo najbolji skor u 50 mečeva na klupi Barse.

Ukupno 42 pobede ostavilo je trenere poput Helenija Herere (40) i Pepa Gvardiole i Tate Martina (po 38) iza aktuelnog šefa struke.

Enrike je tri puta zabeležio remi, a samo pet puta je bio poražen, a gol razlike Barselone od kako je on stigao u klub (19. maja 2014. godine) je 143:31.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA