Ninković pred derbi: Ne znam ni sve igrače koji igraju u Zvezdi!

Što se tiče njih radićemo samo analizu njihove igre, i to je to, ništa drugo nas ne zanima: ni ko igra, ni ko ne igra i šta se dešava tamo, poručuje vezni igrač Partizana

  • 39

Retko koji fudbaler Crvene zvezde ili Partizana daće drugačiji odgovor na pitanje "Da li pratite igre večitog rivala?", od onog koji se u najvećem broju slučajeva svodi na "Oni nas ne zanimaju". Izuzetak nije vezni igrač crno-belih Nikola Ninković, koji, kako tvrdi, toliko ignoriše šta se dešava u komšiluku da ni ne zna imena većine igrača crveno-belih.

Provokacija pred derbi ili je Ninković zaista toliko neobavešten o tome čime raspolaže najveći rival?

- Ne pratim ih uopšte, stvarno me ne zanima njihova igra. Ne znam čak  ni sve igrače koji tamo igraju - ubeđuje Ninković.

Bandalovski otkrio: Moj drugar je vođa navijača CSKA, dolazi njih 100 da navijaju za Partizan!

- Stvarno ih ne pratim iz razloga što nemam potrebe za tim, jer Partizan je prvi na tabeli, Partizan ima pet bodova prednosti i mi se za sve pitamo, tako da od naše igre sve zavisi. Zato nema potrebe da niti njih, niti bilo kog drugog protivnika pratimo.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je izjavio da je pritisak na Partizanu, sa čime se nikako nije složio Ninković, a evo i zašto:

- Što se tiče toga, te izjave, ja prvenstveno, ali i saigrači i ljudi iz stručnog štaba, ne želimo da se bavimo tim psihološkim ratom, kako oni to nazivaju.  Ne zanimaju me njihove izjave, niti ih čitam.

Šta smo naučili iz poslednjih šest derbija na Marakani? (VIDEO)

U dahu je nastavio Ninković analizu ponašanja crveno-belih i koliko to ne bi trebalo da dotiče Partizan.

- Ako oni tako misle, to je njihova stvar. Mi se pripremamo onako kako mi planiramo da igramo. Što se tiče njih radićemo samo analizu njihove igre, i to je to, ništa drugo nas ne zanima: ni ko igra, ni ko ne igra i šta se dešava tamo... To je sve manje važno u odnosu na teren, ne želimo da se bavimo tim.  Mi imamo pet bodova, mi se pitamo, tako da procenite na kome je taj pritisak.

Na pitanje da "tipuje" igrača Partizana koji će odlučiti derbi, Ninković je sa osmehom odgovorio:

- Najviše bih voleo da to budem ja, naravno. U to nema sumnje. Svako bi to voleo... Ali, stvarno je svejedno ko će dati gol, stvarno je bitno samo da se dobije utakmica, a ko će dati gol nije važno. Na našu sreću u poslednje vreme nekolicina igrača je u odličnoj formi, imamo tri, četiri igrača koji su u fenomenalnoj formi: Žile, Šapa, Drina, tu je i Sale Ilić. Ko zna koliko im je on golova dao. Sve su to igrači koji jednim potezom mogu da reše utakmicu.

Pratite sve o 148. večitom derbiju OVDE.

(M.B.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA