Ko u Zvezdi vežba slobodnjake za Partizan? (VIDEO)

- Vežbam izvođenje slobodnjaka posle treninga, a svakako da napredujem u ovom segmentu i ako se ukaže prilika da šutiram, neću se libiti - rekao je Zvezdin levi bek pred meč sa večitim rivalom

  • 3
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Posle odlaska Nenada Milijaša iz Crvene zvezde, pred Nenadom Lalatovićem je bio zadatak da pronađe novog izvođača prekida, a naročito slobodnih udaraca, iz kojih je bivši kapiten crveno-belih bio posebno ubojit.

Tu ulogu je tokom ove sezone preuzelo nekoliko igrača. Pokušavali su Ristić, Lazović, Bosančić, od proleća i Stojanović... Međutim, nisu bili previše efikasni kao njihov prethodnik u toj ulozi.

Na utakmici na Vračaru još jedan fudbaler je oprobao svoj šut iz slobodnjaka, koji se ranije nije isticao u toj ulozi. U finišu prvog poluvremena utakmice protiv Voždovca, za crveno-bele je dosuđen slobodan udarac iz veoma povoljne pozicije, koja više leži levonogim fudbalerima.

Pošto Mihajlo Ristić nije bio na terenu, u nedostatku igrača koji šutiraju levom nogom, slobodnjak je izveo levi bek Dušan Anđelković. I bio je veoma blizu pogotka, pošto je lopta posle njegovog šuta pogodila prečku, što možete videti na 59. sekundi priloženog snimka.

Anđelković je sve iznenadio pokušajem iz slobodnog udarca, ali on ističe da se, ukoliko mu se ukaže prilika, neće libiti da to pokuša i na narednim utakmicama, a prva sledeća je protiv Partizana.

- Vežbam izvođenje slobodnjaka posle treninga, a svakako da napredujem u ovom segmentu i ako se ukaže prilika da šutiram ponovo, neću se libiti - rekao je Anđelković.

Pratite sve o 148. Večitom derbiju OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • padrino

    22. april 2015 | 18:14

    bolje da vezbate izvodjenje zvezdanaesterca posto ce drzavni projekat fk zvezdanaesterac imati dosudjenih 2 do 3 u svoju korist !!!

  • Rajko

    22. april 2015 | 18:11

    Vezbajte penale alooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA