SEĆA JE NA DETINJSTVO: Nemačka teniserka peva "Đurđevdan"! (VIDEO)

Nemica srpskog porekla otkrila je svojim fanovima neke stvari o sebi, a jedna od njih je i koju pesmu je volela kao devojčica

  • 1

Andrea Petković ne zaboravlja svoje srpsko poreklo, iako je odrasla u Nemačkoj i nastupa pod njihovom zastavom, a zbog toga ima i veliki broj fanova u rodnoj zemlji njenig roditelja.

Nemačka teniserka je to još jednom pokazala na turniru u Štutartu. Ona je učestvovala u kratkoj emisiji glavnog pokrovitelja turnira automobilske kompanije "Porše", gde je u jednom njihovom autu otkrivala neke stvari o sebi i svom životu koje su povezane sa muzikom, a koje njeni obožavaoci nisu znali.

Tako je i na pitanje koju uspavanku ili pesmu iz detinjstva pamti ona odgovorila da se seća da su njeni roditelji često pevali pesmu Bijelog dugmeta "Đurđevdan", a onda je i sama zapevala stihove te popularne pesme.

Kasnije se time i pohvalila na svom profilu na Tviteru, ali istakla upozorenje da oni koji žele da je čuju kako peva na srpskom bolje da ne klikću na link koji im je ostavila. Poslušajte kako je to izgledalo njeno izvođenje popularne pesme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA