TELEGRAFOVIH 11: Ovako bi izgledao idealan tim sastavljen od igrača Zvezde i Partizana!

Ova postava bi sasvim sigurno imala respektabilnu ulogu u evropskim takmičenjima. Budite naš pomoćnik, dajte sugestiju - ko bi po vama mogao da se nađe u postavi kombinovanoj od Partizanovih i Zvezdinih igrača

  • 42

Večiti derbi, 148. po redu, između Crvene zvezde i Partizana polako se približava, a euforija na Topčiderskom brdu raste iz dana u dan. Navijači su ubeđeni da će upravo njihov tim pobediti, dok se čaršijom širi prepirka ko ima bolji tim.

Delije su ubeđene da će mladi Luka Jović ispraviti greške s jesenjeg derbija, dati gol i rešiti meč, ali se uzdaju i u Darka Lazovića kome je ovo poslednji duel protiv Partizana.

S druge strane, Grobari priželjkuju da Saša Ilić zaigra od prvog minuta i smatraju da njegov potez može da im donese prevagu. Naravno, dosta nade polažu i u probuđeni dvojac Živković - Šaponjić, ali i prizivaju slobodan udarac za Drinčića.

Da li Crvena zvezda prelazi na holandski sistem fudbala?

Upravo to nam je dalo ideju da napravimo zajednički tim sastavljen od prvotimaca Zvezde i Partizana koji bi igrali u formaciji 4-4-2.

Uvereni smo da bi to bio respektabilan tim za evropska takmičenja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na golu bi stajao Predrag Rajković koji je, bez sumnje najperspektivniji i najbolji golman u Srbiji. Dokaz za to je samo 11 primljenih golova u sezoni, plus pregršt odbranjenih zicera kojima je sačuvao Zvezdu.

Bekovski tandem bi bili Bandalovski i Anđelković, dok bi štopere igrali Pavićević i Branko Ilić. Bugarski internacionalac se pokazao kao dostojna zamena za povređenog Vulićevića i dajemo mu prednost u odnosu na Zvezdinog Cvetkovića pre svega i zbog iskustva.

Spremite se za Večiti derbi na Alijanc areni!

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Anđelković je dobio prednost pre Volkova takođe zbog iskustva, ali i činjenice da crnogorski reprezentativac ove sezone ne igra na očekivanom nivou. Dokaz za to je i često ubacivanje mladog Petrovića umesto njega. S druge strane, Zvezdin levi bek ispunjava ono što se od njega očekuje.

Pavićević je prošle sezone, zajedno sa Kelharom, bio Zvezdin spasilac u odbrani, a sjajne partije nastavio je i ove godine. Svakako je Lalatovićeva produžena ruka na terenu. Njegov partner bi bio Slovenac Ilić koji je ovog proleća već postigao dva gola za crno-bele.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na poziciji zadnjeg veznog igrao bi Drinčić. Dva gola na poslednja dva derbija ''kupila'' su mu mesto u Telegrafovih idealnih 11. Ispred njega bi igrao legenda crno-belih Saša Ilić o kom ne treba previše trošiti reči. Pozicija desnog krila krila rezervisana je za Darka Lazovića, dok bi s leve strane delovao Andrija Živković.

Pratite sve o 148. Večitom derbiju OVDE.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Kao što smo pomenuli, Delije i Grobari velike nade polažu u njih. Kao i u napadače Jovića i Šaponjića koji su svakako budućnost srpskog fudbala. Crveno-beli oslednjih nekoliko kola ''guraju'' zahvaljujući Joviću, dok je Šaponjić postao prvi napadač Partizana i več je dao dva gola u prvenstvu, kao i jedan u Kupu. Njih dvojica čine i napadački tandem u mlađim selekcijama Srbije, što je plus više da ih uparimo ovog puta.

Na klupi za rezerve našli bi se Živko Živković, Cvetković, Balažic, Babović, Ristić, Kovačević i Parker.

Svakako tim koji bi imao značajniju ulogu u evropskim takmičenjima.

Budite naš pomoćnik, dajte sugestiju. Može li ovaj naš tim da se ojača nekom promenom?

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obren

    23. april 2015 | 21:03

    Iskreno nigde sa ovim timom. tek sad shvatam koliko je nas fudbal u kanalu...

  • Bunt

    23. april 2015 | 21:20

    Kakav crni andjelkovic umesto volkova, vidim da hocete da stavite pola pola ali budite realni

  • Zic

    23. april 2015 | 21:02

    Lagano bi dosli do 3 kola kupa uefa i onda ispali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA