ZAVRŠIO SEZONU: Akojon je otišao iz Partizana zbog povrede!

Kako Telegraf saznaje razlog zašto je američki plejmejker napustio crno-bele je teška povreda ramena zbog koje mu predstoji dug oporavak

  • 18

Posle eliminacije u polufinalu ABA lige i gubljenja šanse za igranje Evrolige sledeće sezone Partizan je doživeo još jedan udarac, jer je plejmejker Džoš Akojon napustio klub, iako je stigao tek pre nešto više od mesec dana u klub.

LEPE VESTI ZA ZVEZDU: Akojon više nije član Partizana!

Mnogi su pomislili da je razlaz bio neminovan zbog situacije u crno-belom taboru posle poraza od Crvene zvezde u polufinalnoj seriji i da nije više bilo svrhe zadržati američkog plejmejkera, ali je ugovor raskinut iz potpuno drugih razloga. Kako Telegraf saznaje iz dobro obaveštenih izvora Akojon je napustio Beograd zbog povrede ramena koja će ga odvojiti od parketa do kraja sezone.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Niko nije želeo da raskine ugovor. Klub je želeo Akojona da zadrži, a i on je hteo da ostane do kraja sezone. Međutim, povreda ramena koju je doživeo u polufinalnoj seriji sa Zvezdom zbog koje jedva da je i ušao u igru u četvrtom meču, je veoma ozbiljna. Njemu je povređeno rame na ruci kojom šutira i potpuno je neupotrebljiv - otkriva naš izvor i nastavlja.

-Za njega je sezona završena i zato je odlučio da napusti klub, jer nema svrhe zadržavati ga, pošto se neće oporaviti do kraja plej-ofa u domaćem šampionatu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Tako su crno-beli zapali u još jedan veliki problem, jer su ostali bez plejmejkera, a ne mogu da dovedu zamenu zbog čega će morati u nastavku sezone da se oslone samo na snage koje već stoje na raspolaganju treneru Dušku Vujoševiću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA