DRINČIĆ: Protiv Zvezde redovno tresem mreže! (VIDEO)

Derbi uzima onaj ko uzme prvi loptu, faul, korner, skok, tvrdi iskusni vezista Partizana

  • 12

Ako od nečijeg ubojitog šuta strahuju igrači i navijači Crvene zvezde na predstojećem 148. Večitom derbiju, to je sigurno onaj koji ima Nikola Drinčić, koji je postigao dva gola na okršajjima sa rivalom iz Ljutice Bogdana.

Prvi put je matirao Bobana Bajkovića, drugi put Predraga Rajkovića - iz slobodnog udarca. Iskusni vezista Partizana tvrdi da je morao da poradi na šutevima iz prekida.

Ovako bi izgledao idealan tim sastavljen od igrača Zvezde i Partizana!

- U poslednje vreme mi prekidi nešto ne idu, prethodnih dana sam mnogo radio na tome. Odigrao sam dva derbija i postigao dva gola. Više bih to pripisao sreći, Bog me pogledao - konstatuje junak prethodne dve svetkovine srpskog fudbala.

Od povratka u Humsku Drinčićeve redovne mušterije su Crvena zvezda i Rad, opaska je "Novosti".

- Da. Eto ispostavilo se tako da mi baš odgovaraju, da protiv njih redovno tresem mreže. Moram da kažem da mi je prvi gol (na derbiju) lepši. Ne mogu da kažem da nisam kasnije pogledao te golove, ali samo nekoliko puta, ne volim sebe da gledam na snimku - rekao je Drinčić, koji ne otkriva tako lako kako postiže lepe golove iz prekida.

LISTA KOJOM BI SE PONOSILA EVROPA: 10 najlepših golova u Večitim derbijima! (VIDEO)

- Kada stavim loptu i spremam se za šut, ništa bukvalno ne čujem. Koncentrisan sam samo kako da udarim "bubamaru". I u Rusiji sam postigao mnogo golova, mislim da je to nešto što je urađeno. Neke smernice oko slobodnjaka su mi bili Žuninjo Permanbukano i Damir Čakar. Moram da priznam da je Čakar imao jači šut.

Drinčić je na interesantan način pojasnio šta rešava pobednika u derbiju.

- Derbi uzima onaj ko uzme prvi loptu, faul, korner, skok... Onaj ko preuzme dominaciju, nametne autoritet od prvog trenutka.

Na kraju Drinčić napominje da nema posebne rituale pred derbi, ali da neke stvari moraju da se ispoštuju pred svaku utakmicu.

- Bilo sa kim da igramo, kad dođem na trening koncentrišem se i isključujem, nema više dranja, priča. Jednostavno prestajem da komuniciram sa bilo kim - zaključio je Drinčić u razgovoru za "Novosti".

Pratite sve o 148. Večitom derbiju OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA