Kvote za derbi: Zašto niko ne veruje u 3+?

Kladionice očekuju da će na 148. okršaju Zvezde i Partizana biti najviše dva gola

  • 23

U subotu od 18 časova na programu je 148. Večiti derbi. Utakmica koja će odrediti dalji tok prvenstva u Srbiji igra se na stadionu Rajko Mitić. Crveno beli imaju pet bodova zaostatka i pobeda im je imperativ.

Da li zbog toga ili zato što je pobedila na Marakani u derbiju na poslednja tri meča, bukmejkeri više veruju ekipi Nenada Lalatovića i daju joj nešto veće šanse za pobedu. Kvota na Crvenu zvezdu kreće se u rasponu od 2.45 do 2.60, u zavisnosti od kladionice.

Ukoliko se budete kladili na Partizan, u slučaju pobede crno-belih možete da zaradite više novca, pošto se kvota na njih kreće u rasponu od 2.60 do 3.

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

Popularna igra da obe ekipe daju gol (GG) donosi kvotu od oko 1,8. Ukoliko želite da dodatno rizikujete i odigrate GG3+ tu je još jača kvota i kreće se oko 2.45.

Sudeći po kvotama, bukmejkeri ne veruju da će predstojeći derbi biti previše efikasan. Kvota da će biti 3+ je između 2.10 i 2.15, dok je kvota na igru ''od nula do dva'' prosečno 1.65

Šta vi planirate da uplatite?

Sve o 148. Večitom derbiju pratite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA