Zvezdin košarkaš Omar Tomas pretučen flašama i bokserima u Plastiku!

Grupa mladića napala Amerikanca i nanela mu telesne povrede zbog kojih je završio na VMA. Veći incident sprečio Nemanja Nedović. Zvezda traži hitnu istragu MUP-a

  • 1

Grupa od šest - sedam mladića napala je u četvrtak košarkaša Crvene zvezde Omara Tomasa i njegovog prijatelja u poznatom beogradskom klubu Plastik. Ovu onformaciju koju je jutros ekskluzivno objavio Telegraf.rs klub sa Malog Kalemegdana potvrdio je u zvaničnom saopštenju.

Incident se dogodio u noći između srede i četvrtka u klubu Plastik u centru Beograda, gde je Tomas od momenta dolaska konstantno provociran, potom i brutalno pretučen od nekolicine napadača.

Tamnoputi košarkaš je bio u društvu prijatelja iz Amerike. Tomasa je nepoznati napadač udario laktom prilikom ulaska u klub Plastik, potom je od istog mladića još jednom udaren s leđa dok je sedeo u klubu, a tada je došlo i do kraćeg verbalnog sukoba. Posle nekoliko minuta grupa od šest, sedam mladića napala je Tomasa, koji je pretučen, a prilikom napada korišćena je flaša i takozvani "bokseri". Tomas je odmah posle napada odvezen na VMA gde mu je ukazana lekarska pomoć. Konstatovane su mu lakše telesne povrede, a tada je i dao izjavu pripadnicima MUP-a.

Veći incident su sprečili obezbeđenje i gosti kluba koji su razdvojili "zaraćene strane". Situaciju je, prema rečima očevidaca, smirivao i Tomasov kolega Nemanja Nedović, a u Plastiku je te noći bio i Partizanov Amerikanac Dominik Džejms, koji nije umešan u incident.

KK Crvena zvezda DIVA je najoštrije osudila fizički napad na Omara Tomasa i pozvala nadležne organe da sprovedu sve neophodne mere kako bi počinioci ovog gnusnog napada bili otkriveni i procesuirani.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS89

    6. april 2012 | 14:32

    Zatvoriti i taj klub. Godinama se samo gluposti desavaju u njemu. Od poznatog i dobrog underground mesta, postalo je mesto za ekipu "iz unutrasnjosti" koja trosi tatine i mamine pare, dok preko vikenda jedu po pekarama.. A da. ..i posle plastika zna se - sarajevski burek... Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA