KO JE BIO BLIŽI POBEDI? Najvažniji momenti sa terena na 148. derbiju! (VIDEO)

Na jednom mestu pogledajte sve prilike i poluprilike sa derbija, kojih, istina, nije bilo mnogo...

  • 9

Subotnji, 148. Večiti derbi nećemo pamtiti ni po čemu dobrom. Najpre zbog huliganskih ispada zbog kojih je meč kasnio 40 minuta, i u kojima pukom srećom niko nije stradao, a potom i zbog veoma neatraktivnog fudbala koji su nam prikazali fudbaleri Crvene zvezde i Partizana.

Rezultat 0:0 svakako više odgovara lideru šampionata Partizanu, koji je bio konkretniji na terenu i bio bliži da postigne gol, dok je Zvezda samo u par navrata bila u stanju da zapreti. Crveno-bele je poraza spasao golman Rajković i Miloš Cvetković, koji je sa gol linije "skinuo" loptu Brašanca.

BAKLJOM NA PESNICU: Pogledajte tuču Delije i Grobara jedan na jedan! (FOTO) (VIDEO)

Na jednom mestu pogledajte sve prilike i poluprilike sa derbija, o kom će se uglavnom pričati samo kroz prizmu nove pobede huligana.

Sve o 148. večitom derbiju pratite OVDE.

STEFANOVIĆ: Ne shvatam poriv da se dođe na stadion i obračunava sa policijom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    26. april 2015 | 11:02

    Kakva glupost, pa Zvezda je imala jednu polusansu i to je sve od tima koji bi trebao da juri pobedu i prikljucak...realan rezultat je 0:2, Partizan ima za cim da zali + ostecen je za penal..

  • QQLELE

    26. april 2015 | 10:45

    Bliži pobedi je bio Partizan. Cz treba da slavi ovaj remi kao pobedu. Inače stekao se utisak da nam je trebalo 3 gola mi bi dali 3 gola , dok ovi iz komšiluka ne bi dali gol da se igralo još 3 dana. Derbi jedan od najgorih u istoriji večitih derbija ako ne i najgori što se igre tiče.

  • ks

    26. april 2015 | 11:13

    Ma Zvezda , bila je dominantna celu utakmicu...i da,onaj penal što joj ne sviraše he he heee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA