DIREKTOR SUPERLIGE: Nemoćni smo pred huliganima, bar su igrači i treneri bili na nivou!

Bulatović istakao da se određene stvari konstantno ponavljaju i pozvao državu da primeni Zakon

  • 6
FK Crvena zvezda - FK Partizan, 148 derbi Foto: Telegraf

Direktor Superlige Vladimir Bulatović poručio je da sukobima na fudbalskim utakmicama u Srbiji mora da se stane na put i poručio da će kazne za 148. večiti derbi uskoro biti donete.

- Sve je viđeno već dosta puta i sutra ću imati izveštaj delegata i komesara za bezbednost. Nemoćni smo u situacijama kada se prave neredi na stadionima, iako radimo sve što je do nas. U prošlosti smo sankcionisali stadione Crvene zvezde i Partizana, ali problem se ne rešava kod nas - rekao je Bulatović Tanjugu.

On je dodao da se određene stvari konstantno ponavljaju i pozvao državu da primeni Zakon.

Parole kojima su Delije i Grobari provocirali jedni druge (FOTO)

- Sve što je do nas uradili smo, ali, iako zvuči kao fraza, država mora da stane na put. Zar mora neko da pogine da bi se reagovalo? Krajnje je vreme da se dozovemo pameti, a ne da strepimo pred početak svakog derbija, koji je postao devalviran. Svi incidenti moraju da se adekvatno sankcionišu, sve ostalo je prazna priča - naveo je Bulatović.

Foto: Telegraf   Foto: Telegraf

Bulatović je kao dobru stranu duela između Crvene zvezde i Partizana apostrofirao ponašanje fudbalera i stručnih štabova na terenu.

Pogledajte Lalatovićev ulazak u svlačionicu Partizana (VIDEO)

- Učesnici su dali veliki doprinos da meč kasnije protekne u fer i korektnoj atmosferi. Bar su oni u celokupnoj situaciji bili na nivou. Više bih voleo da se priča o njihovim potezima, nego o dešavanjima na tribinama - zaključio je Bulatović.

Sve o 148. Večitom derbiju pratite OVDE.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delijacg

    26. april 2015 | 17:29

    Ako je savez nemocan pred sakom huligana onda treba ligu ugasiti komplet.... Ovo juce je samo bila posledica lose organizacije, zato smijeniti komesara za bezbjednost! i pod hitno uvesti zakone i obracunati se sa huliganima!!! ali kakvo nam je sve...takav nam je i sport....

  • Baki

    26. april 2015 | 16:44

    Sve te herkulese u rudnik.....

  • Severac

    26. april 2015 | 18:17

    Ko je nemoćan OSTAVKA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA